Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - phaugneland

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Filtrering ladekart PC
« på: Mandag 15. Juni 2020, klokken 08:42 »


Er det noen spesiell grunn til at man skal tvinges til å bruke appen for å få tilgang til alle funksjoner og filtre i ladekartet?
Enig. Vi jobber med en ny versjon av ladekartet på elbil.no som også har filtrering av ladestasjoner og ruteplanlegging slik som i ElbilAppen.

2
Viktig melding / Etterlysning: Intervju om elbilferie
« på: Fredag 15. Mai 2020, klokken 08:55 »
Kan du tenke deg å stille opp på intervju til en avisartikkel om elbilferie? Enten du planlegger elbilferie i sommer eller har vært på det tidligere, ønsker vi å komme å komme i kontakt med deg.

Bruker du ElbilAppen for å finne ladestopp underveis? Bruker du Elbilforeningens ladebrikke for å hurtiglade? Meld deg i kommentarfeltet eller send en epost til medlem@elbil.no så tar vi kontakt for nærmere avtale.

3
Ladeplasser og ladekabler / Sv: ElbilAppen med ladekart og ruteplanlegger
« på: Tirsdag 05. Mai 2020, klokken 08:29 »
Skjønner at tilgang til appen er et middel for å få folk til å bli medlemmer, men det å ikke engang tilby en basistilgang eller testperiode, har faktisk helt motsatt effekt. Jo mer ting er lukket ned og låst, slik at man ikke får testet før "kjøp", dess mindre trigger det lysten til å melde meg inn...
Vi jobber med prøveversjon så det kommer! Uansett mange flere gode grunner til å være medlem :-)

4
Ladeplasser og ladekabler / Sv: ElbilAppen med ladekart og ruteplanlegger
« på: Torsdag 23. April 2020, klokken 14:12 »
Det er utrolig irriterende at den planlegger så korte strekk.
Hvis du syns ElbilAppen foreslår for korte kjørestrekk kan du justere opp realistisk rekkevidde på din elbil under Min profil - Mine elbiler. Vi legger inn litt sikkerhetsmargin i tillegg til lading underveis bare opp til 80%. Feil på antall CCS må meldes til nobil.no så oppdateres det også i ElbilAppen. God tur videre!

5
Ladeplasser og ladekabler / ElbilAppen med ladekart og ruteplanlegger
« på: Onsdag 22. April 2020, klokken 15:07 »
Bruker du ElbilAppen fra Norsk elbilforening for å finne ladestasjoner i nærheten eller planlegge reiserute med forslag til ladestopp underveis?

https://elbil.no/medlemsfordeler/elbilappen/

Skriv gjerne dine erfaringer, tips og innspill i denne tråden så følger vi opp. Tips gjerne om nye ladestasjoner til nobil.no, så dukker de også opp i ElbilAppen.

6
Viktig melding / Bidra i spørreundersøkelsen Elbilisten 2020
« på: Onsdag 22. April 2020, klokken 11:45 »
Har du mottatt invitasjon til å delta i Elbilisten 2020 eller ønsker å bidra med dine erfaringer og meninger om elbil?

Siste frist er i dag!

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=872446X222728667X77528

Spørreundersøkelsen Elbilisten 2020

Hvert år gjennomfører Norsk elbilforening en undersøkelse blant elbileiere.

Resultatene gir oss svært viktig informasjon i vårt arbeid for å gjøre hverdagen enklere for de som eier elbil. Undersøkelsen brukes blant annet som bakgrunn for innspill til politikere, media og bilbransjen. Vi håper du vil hjelpe oss mot en elektrisk bilframtid!

Det tar ca. 20 minutter å svare på undersøkelsen. Denne undersøkelsen er rettet mot eiere av elbil. Vi ber om at personen i husholdningen som kjører elbilen mest, besvarer undersøkelsen.

Vi er for tiden i en spesiell situasjon med inngripende Korona-tiltak som påvirker hverdagen. Vi ber om at du svarer ut i fra erfaringer og vaner fra en vanlig hverdag, uten disse tiltakene.

Du kan delta i konkurransen om et gavekort på 3000kr hos Tibber ved å oppgi din e-post adresse på slutten av undersøkelsen.  Vi trekker en heldig vinner når undersøkelsen stenges om ca tre uker.

Tusen takk for ditt bidrag!

7
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Onsdag 22. April 2020, klokken 11:36 »
Hver eneste gang jeg åpner en ny side her på Elbilforum, så dukker det opp en irriterende dialogboks med spørsmål om jeg vil motta nyhetsbrev.
Boksen med tilbud om nyhetsbrev blir styrt av en informasjonskapsel (cookie). Den skal kun vises første gang du er inne på Elbilforum fra en ny enhet eller nettleser. Forsøk å slette informasjonskapsler knyttet til elbilforum.no for å tilbakestille, eller prøv en annen nettleser.

8
Et panel med fire kapasiteter fra næringen skal intervjues av TU Medias toppsjef Jan M. Moberg og generalsekretær i Elbilforeningen, Christina Bu:

Colin McKerracher fra Bloomberg, Julia Poliscanova fra Transport & Environment, Mats Harborn fra Scania i Kina og Polestar-sjef Thomas Ingenlath deltar alle i webinaret.

Mer info og påmelding: https://www.tu.no/artikler/mot-internasjonale-elbil-topper-i-gratis-nordic-ev-summit-webinar/490403

9
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Torsdag 02. April 2020, klokken 20:05 »
Endelig fikk jeg nytt passord.
Ser og både jeg og du @phaugneland skal ha vært medlem bare siden 2013.
Såvidt jeg husker har jeg vært medlem siden 2006 (medlemsnummer 1469), og du har vel også være medlem lenger enn 2013 ?

Har noen i foreningen dårlig hukommelse tro ?  Når man først har denne informasjonen så burde den vel være korrekt ?!
Flott at du fikk ordnet nytt passord. Andre som er medlem kan få nytt passord her: https://elbil.mysoft.no/Account/SendPassword.aspx

Vi byttet medlemssystem i 2013 og fikk dessverre ikke overført opprinnelig innmeldingsdato. Skal sjekke om det er noe vi kan fikse. Men medlem siden 2013 er vi jo fortsatt blant veteranene :-)

10
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Onsdag 01. April 2020, klokken 09:20 »
Jeg reagerer også på at "reklamen" for medlemsskap på toppen er overdimmensjonert og irriterende på mobilen. På PC er den ikke det pga bredden på skjermen. Men som hanche sier så rulles den jo vekk.
Den andre reklamen du plages av han jeg aldri sett.
Hvis du kobler på ditt medlemskap i Elbilforeningen under profil så forsvinner annonsen magisk :-)

11
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Tirsdag 31. Mars 2020, klokken 08:59 »
Det har kommet en del tilbakemeldinger på enkelttråder som laster tregt eller ikke fungerer etter oppdatering. Vi feilretter disse så snart det går.

12
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Mandag 23. Mars 2020, klokken 09:51 »
Takk for alle tilbakemeldinger og tålmodighet. Vi følger denne tråden og prøver å fikse bugs fortløpende.

Påmelding nyhetsbrev styres via informasjonskapsel (cookie). Den skal bare vises første gang du er inne på Elbilforum på en ny enhet. Hvis du har deaktivert informasjonskapsler eller har en eldre nettleser kan det være at dette ikke fungerer optimalt.

Tekstannonse om medlemskap i Elbilforeningen vises kun for de som ikke har koblet sitt medlemskap til sin konto på Elbilforum under profil.

Logo i toppen er justert ned noe, men vi skal se videre på den slik at den funker bedre på mindre skjermer.

Fortsett å gi tilbakemeldinger så forsøker vi å fikse fortløpende så raskt som mulig.

13
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Login virker ikke
« på: Mandag 16. Mars 2020, klokken 15:40 »
Vi hadde problemer med innloggingssiden over helgen på grunn av en plugin knyttet til innlogging med sosiale medier. Det er nå mulig å logge inn igjen og vi fortsetter med feilsøking.

14
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Fredag 13. Mars 2020, klokken 12:20 »
Har elbilforum blitt hacket? 30+ poster om med tilbud om salg av diverse, velg "nyeste innlegg"
En bruker kom seg rundt spamfilter. Vi har sperret brukeren og sjekker opp videre.

15
Viktig melding / Sv: Oppdatering av Elbilforum
« på: Fredag 13. Mars 2020, klokken 08:19 »
På iPadden min klarer jeg ikke å få vekk et vindu med reklame for nyhetsbrev.
Hvilken versjon har du av Ipad så skal vi feilsøke.

Sider: [1] 2 3 ... 5