Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Rasmus.B

Sider: [1]
1
Model S / Knitring i lyden når jeg bruker DAB
« på: Mandag 25. November 2013, klokken 08:51 »
Hei folkens.
Etter siste oppdatering fra Tesla fungerer DAB hele tiden uten bortfall, men det er en irriterende spraking og knitring som kommer  litt i takt med musikk og vokal. Er det noen andre som opplever dette? Bytter jeg til FM så er det helt fint uten knitring.

2
Model S / Tesla App
« på: Mandag 11. November 2013, klokken 09:35 »
Har lastet ned både android appen og Apple appen til TMS. De kjører fint begge to, men rapporterer helt forskjellige ideal range. Nå f.eks. så sier android appen 340Km og Ipaden sier 424Km. Mistenker at android appen er riktig. Får ikke sjekket med bilen siden den er på Gardermoen,og det er ikke jeg.
Er det noen som har erfart det samme? Og i så fall har noen idé om fvorfor det er forskjell?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk


3
Elbilen i Samfunnet / Ladeplasser i Drammen
« på: Mandag 19. Mars 2012, klokken 08:54 »
Hei.
Kona har fått seg ny jobb i ett firma som har hovedkontor i Drammen, og må da regne med å måtte kjøre fra Lørenskog til Drammen i ny og ne. Bruker hun el bil må hun kunne lade i Drammen. Har sett på ladestasjoner.no at det er noen plasser like ved bybrua og togstasjonen, men det er så få. Likeledes ved sykehuset, der hun også kommer til å jobbe en del, så har jeg funnet 4 plasser på nedsiden av sykehuset. Er det noen som vet om det er rift om plassene, eller kan hun regne med å få ladet?  Hadde vært gull å kunne bruke Leafen til dette.

4
Leaf 2010-2017 / Leaf som leiebil
« på: Onsdag 18. Januar 2012, klokken 11:49 »
Var innom Stavanger Lufthavn Sola i går, og der sto det en blå Leaf parkert. Var litt morsomt, for jeg hadde akkurat fortalt kollegaen min som jeg var på tur med om Leafen jeg har bestilt, og da passet det jo bra med en som jeg kunne vise fram. Vi gikk bort for å titte, og tok noen bilder. Så kom det en kar bort og fortalte at dette skulle bli en leiebil, og de hadde den inne for testing nå. Han var, som de aller fleste, veldig fornøyd med bilen så langt.

Rasmus

PS. Hadde tenkt å legge ved ett bilde, men får bare en feilmelding om at meldingslageret er fullt. Noen som vet hva problemet er?

Sider: [1]