Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - hvvliet1971

#1
Tidlige: Buddy / Kewet / Prosjekt: Knerten på veien
mandag 27. februar 2023, klokken 16:33
Jeg overtok Knerten (http://aspenberg.info/Kewet/index.html) for en stund siden, og har begynt å sette meg inn i alt det jeg ikke kan enda. Det ser ut til å være en del, så jeg er takknemlig for det jeg kommer over, bl.a. Hans' nettside og dette forumet.

Jeg satt akkurat inn 12V batteriet (bakerst i bilen ved passasjer-siden for de som ikke vet), og da kom det litt klikking forfra (er vel CCen?).
Det vises nå i displayet at hovedbatteriet er nokså fulladet, som er nok bra, men diodene vises selv om nøkkelen ikke står i kontakten, og selv om hovedbryteren er av.
Før jeg begynner å gå over ledninger og alt lurte jeg om det er vanlig?
Det ser slik ut:
https://www.dropbox.com/s/7klpojm0hbjq4ab/IMG_20230227_141428.jpg?dl=0

Jeg bor ellers på Ålgård, ved Stavanger, og har funnet ut at det er umulig å endre navn på bilen ;-)
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA