Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - MinID

#1
BMW iX1 / Leveringstid
onsdag 08. mars 2023, klokken 13:17
Noen som har bestilt nylig og vet leveringstid?
#2
Hyundai KONA / Spyleveske problematikk
torsdag 15. desember 2022, klokken 10:44
Har hatt frossen spyleveske. Tint bilen i oppvarmet garasje. Tømt gammel spyleveske. Helt på ny spyleveske med -15 og blandet inn ublandet spyleveske som skal holde kaldere enne -30. Alikevel fungerer ikke det med spyleveske i dag. Kan det være noe annet som er galt? Det fungerer jo om jeg har bilen i oppvarmet garasje igjen, så trodde veldig på at det var for tynn spylerveske, men nå er det jo ikke det. Noen som har ide?
#3
ID.4 / Erfaringer sw 3.0
torsdag 16. juni 2022, klokken 10:17
Har nå hatt 3.0 i ca uke etter å ha mottatt GTX.

Erfaringer:

Har fått laget profil, men må bekrefte denne hver gang jeg starter å kjøre, forventet at den skulle gå bort av seg selv.

Glad for soc er til stede ved batteri indikator.

Nye funksjonen shop som bla. annet skal ha integrert spoify har jeg ikke fått til å virke. Feiler ved oppstart.

Erfarer at noen innstillinger som jeg har endret, resetter seg ved neste kjøretid. Blandt annet automatisk fartstilpasning.

Vanskelig å se om skjermen er kjappere enn sw 2.3 . Synes uansett ikke dette er noe problem lenger.

Temperatur i bilen har noen ganger blitt resatt til default til 22C. Har den som regel alltid lavere.

Har ikke fått testet den nye funksjonen "shop", der bla.a spotify skal ligge integrert. Den feiler ved oppstart. Noen som har fått til dette?

Har ikke ennå fått testet ladehastighet.© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA