Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Berntly

#1
Jeg skal kjøpe ladestasjon for bruk hjemme. Det elektriske opplegget ligger klart (1 fase/32A), så jeg trenger kun selve ladestasjonen.
Jeg kommer til å lade en firmabil, og trenger en oversikt over ladeforbruket for å få dekket kostnaden av arbeidsgiver. Men jeg kommer trolig også til å lade annen privatbil på samme ladestasjon. Vil da App-en til smarte ladestasjoner holde styr på hvor stort forbruket er på hver enkelt bil? Eventuelt, hva skal til for å få til en slik løsning? Det enkleste for meg er å kjøpe en Easee-lader hos nærmeste Elektroimportøren.
Jeg trenger i og for seg kun å vite ladeforbruket til firmabilen, mens resten kan være en (udokumentert) samlepost.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA