Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Ronnieu

#1
e-Golf / Vurderer å kjøpe e-golf som første elbil.
søndag 21. mars 2021, klokken 01:37
Hei, jeg hadde egentlig bestemt meg for å kjøpe en brukt e-golf 2016/17 mod til småkjøring for å spare caravellen, men ser det skrives en del om sensorfeil på varmeapperat og at dette koster 15-20k for å fikse.
Når jeg leser her på forumet får jeg intrykk av at alle bilene får dette problemet, ofte rett etter garantiutløp, er usikker på om dette stemmer, eller om det bare er noen få som roper høyt, mens dem som ikke har problemer er stille?
Hvis dette er et så utbredt problem som det kan virke som, er det noen som vet om bilene uten varmepumpe har samme problem?
Er det stor forskjell på rekkevidde på biler med og uten VP, og er det eventuelt noen andre forskjeller på biler med og uten?
Må si at jeg har blitt veldig skeptisk til e-golf etter å ha lest om disse problemene, kjøper jo ikke elbil for å ha like store eller større utgifter til reprasjoner en jeg allerede har, så har vurdert om jeg heller burde gå for en Kia soul, blir sikker feil i denne tråden, men noen so har erfaring med denne vs e-golf?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA