Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Mags85

Sider: [1]
1
Model 3 / Stein i bremsene
« på: Mandag 26. April 2021, klokken 16:02 »
Hei. Var ute å kjørte og plutselig begynte det å hyle noe sykt fra bakre høyre hjul, høres ut som en stein eller noe. Hva kan jeg gjøre for å få fjernet den? Har prøvd hard akselerasjon, bråbrems, rygging og med bråbrems. Lyden nekter å forsvinne. Har jeg opp rutene mens jeg kjører så kommer jeg til å miste hørselen, sykt høy lyd, høres nesten som om bila er i ferd med å falle fra hverandre. Ideer?
Takk

2
Model 3 / Keramisk lakkbeskyttelse med steinsprut i lakken.
« på: ſøndag 11. April 2021, klokken 14:22 »
Hei.

Har vurdert å behandle lakken min med keramisk lakkbeskyttelse en stund nå, og nå ser jeg plutselig at jeg har hvite flekker hvor lakken har forsvunnet (steinsprut?) under dørene (kanalen?)

Kan/bør jeg fremdeles gjøre det med det slikt, eller bør jeg gjøre noe med det først. Utsendemessig, så er det ikke så farlig, da det ikke vises så godt, men mere redd for evt rustdannelser som kan forekomme.

Takk


Sent from my iPhone using Tapatalk

3
Model 3 / Servicetider
« på: Tirsdag 09. Mars 2021, klokken 09:40 »
Hei.
Fikk min Model 3 levert 25 februar, og etter 3 dager, så måtte den inn for motorbytte (front), da den sluttet å fungere.
Ringte Tesla å fikk den inn dagen etterpå (var søndag da det skjedde).

De ringte opp senere på dagen å sa at motor var bestillt, og appen sa beregnet fullført 5 mars.
Noen som har erfaringer om hvor lang tid det vanligvis tar å få tilbake bilen etter en slik service?
Gleder meg til å kjøre herligheten igjen, bare synd jeg rakk 3 dager med den.

Sider: [1]