Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ginseng

Sider: [1]
1
Model S 2013 - 2022 / 75D med Raven oppdatering
« på: Mandag 10. Mai 2021, klokken 13:51 »
Hei.

Tittelen sier vel det meste. Kom over en 75D med Raven oppdatering på Finn.
Har noen kjennskap til hvor mye ekstra man kan forvente å få av rekkevidde?

Slik jeg har skjønt det er en motor fra TM3 som har blitt satt inn.
Takk for svar.

2
Model S 2013 - 2022 / Velge riktig Model S
« på: Tirsdag 12. Januar 2021, klokken 13:05 »
Hei,

Forsøkte å søke om dette var tatt opp tidligere, men jeg fant ikke noe tilsvarende, så da starter jeg en ny tråd.

Jeg har konkludert med meg selv at jeg ønsker en Tesla Model S. Jeg var inne på tanken på en ny Y, men ønsker ikke å ta del i "barnesykdommene" som gjerne følger med en helt ny modell. Vi har i dag en treåring, med enda en liten en på vei. Dermed må bilen kunne sluke en stor barnevogn, for kjennere kan jeg opplyse om at dette er en Stokke Trailz.

Bilen må også kunne ta oss til Vestlandet sommer som vinter og generelt takle langturer til fjells, så 4X4 er jo også et krav.

Jeg har prøvd å forstå de jungelen av forskjellige S, D og P benevnelser, men må ærlig innrømme at jeg ikke blir særlig mye klokere.
Har jeg rett i at en S90 fra 2017 ish virker som det beste alternativet? Da med 4X4 og gratis superlading. Hva med luftfjæring, er denne dømt til å ryke?

Hører gjerne fra dere med småbarn om hvordan det er med stor vogn osv. i bagasjerommet.
På forhånd takk.

Sider: [1]