Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Nasseliten

#1
Ariya / Oppdatering
lørdag 13. mai 2023, klokken 16:26
Fikk melding om oppdatering i dag. Noen som vet hva som er nytt? Jeg kunne ikke se hva ved første øyekast
#2
Ariya / Venter på Ariya
søndag 01. januar 2023, klokken 22:05
Noen som har hørt om leveringsdato? Jeg venter på en 63 Advance og fikk beskjed om 15/1-23, men nå er det helt i det blå. Forhandler vet ikke når bilen kan tenkes å ankomme Drammen havn. Blir det påske eller sommer?

Da ble det også 18000 ekstra i vektavgift så tusen takk til Vedum og Støre. Gutta for folk flest
#3
MG ZS EV / Litt ymse
tirsdag 19. januar 2021, klokken 11:02
Jeg har hatt MG ZS EV i snart ett år og er veldig fornøyd med bilen. Lettkjørt, god plass både i kupeen og i bagasjerommet.

Her er mine synspunkter i vilkårlig rekkefølge om hva som burde vært forbedret og som jeg håper at det blir ordnet opp i med en softwareoppgradering:

«Slow down»-melding i displayet akkompagnert med pling-lyd som gjerne kommer ETTER rundkjøring er passert, ikke FØR som virker mer naturlig (hvis den i det hele tatt behøver å varsle).

Adaptiv fartsholder funger dårlig på svingete landeveier. Bilen bør holde innstilt hastighet, men dessverre bremser bilen opp i krappe svinger, ikke FØR svingen, men på vei ut av den og det tar noe tid før bilen er oppe i innstilt hastighet igjen. Fartsholderen fungerer dog ganske bra på rette og slake veistrekninger og motorveier.

Det burde vært varsling hvis man forlater bilen med takluka i åpen stilling.

Som en ekstra sikkerhet burde det vært lydvarsling i tillegg til lysvarselet i sidespeilet ved filskifte hvis det er bil i blindesonen.

Automatisk nedblending fungerer dårlig. Bilen bruker altfor lang tid til å gå tilbake til fjernlys etter at møtende bil er passert. I tillegg går bilens fjernlys automatisk til nærlys når lys reflekteres fra store veiskilt, særlig de skiltene som varsler om skarpe svinger.

Noen flere som har erfart noe av dette?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA