Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - noocyte

Sider: [1]
1
Lading av Tesla / Trøbbel ved Røldal Supercharger, noen som vet status?
« på: Fredag 16. Juli 2021, klokken 15:56 »
Er redusert tilgang på lading ved Røldal Supercharger, litt dumt når jeg har tenkt meg via den i morgen. Noen som vet hva som skjer?

3
Model 3 / Min første elbil
« på: Torsdag 22. Oktober 2020, klokken 08:58 »
Hei,

Min første post her. Har akkurat bestilt Model 3 LR (ikke såå overraskende kanskje?) og har noen spørsmål jeg håper noen kan hjelpe med!

1. Er flere alternativer rundt omkring for skvettlapper (Begood, Tesla shopen) - noen som har erfaringer å dele om hvilke jeg bør gå for?
2. Ipad holder for kidsa i baksetet - noen som har gode erfaringer? Gikk igjennom 3 forskjellige før jeg fant noen som virket på vår nåværende bil (de tror jeg ikke virker på TM3 sine seter)
3. Soting av baksetevinduer - bor i Stavanger området - noen som har gode erfaringer med 'proffer' til å gjøre dette?

Sider: [1]