Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - RaymondJ

Sider: [1]
1
JUSS / Markedsføring ved bruk av WLTP Urban km.
« på: Onsdag 07. Oktober 2020, klokken 11:58 »
Har kommet opp i en smørje ved kjøp av Maxus Euniq.

Bilen markedsføres med rekkevidde inntil 325km (WLTP).
Nå i etterkant av kontraktssigneringen har det kommet frem at det er WLTP urban syklus importøren tar utgangspunkt i. dvs. at ved blandet kjøring på motorvei og i by er rekkevidden betraktelig lavere. ca. 260km i følge ny informasjon fra importøren. (etter de ble spurt direkte).

Finnes det ikke noen regler for hva man kan oppgi som WLTP? at rekkevidde varierer og er lavere på vinter er jo velkjent, og dette tenker jeg dekkes inn under "inntil", men at selve km tallet skal være basert på forskjellige deler av test standarden kan jo ikke være riktig?!

Svaret fra RSA bil på telefon var: "det er jo flere aktører som har vært kreative i markedsføringen, bare se på volkswagen id4."

Hva synes dere? er det jeg som er naiv eller?

Sider: [1]