Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Koskesk

Sider: [1]
1
Model X / Sensorfeil på dører?
« på: Torsdag 20. August 2020, klokken 13:13 »
Har som tidligere nevnt (i andre poster) akkurat kjøpt en brukt 2016 mod, 90D :)

Stort sett fornøyd, men det er en ting som ikke helt fungere slik det skal og det er falcevinge døra på fører siden. Prøvde å søke litt, men fant ikke så mye informasjon rundt dette.

Når jeg hentet bilen begynte den å tulle med at den trodde det sto ting i veien så den ville ikke åpne døra skikkelig, dette kom å gikk litt. Men nå snakket jeg med fruen og hun sa det er mer eller mindre konstant (jeg er på sjøen så det er hun som bruker bilen nå), og i går ville den ikke åpne døra en gang. Det kommer opp hver gang at det er hindring i veien, dette er uavhengig om vi åpner med nøkkel eller innen ifra.

Og likedan på passasjer døren foran, så spretter den opp med en slik fart at jeg er redd hengslene kommer til å ryke! Å det gjør den selv om jeg står trangt, må holde den igjen slik at den ikke skal smelle i noe....jeg mistenker at dette allerede har skjedd tidligere da jeg fant en liten bulk (1kr størrelse) i døra før jeg dro hjemmefra.

Er det noen som har opplevd det samme? Kan det fikses via programvare eller må jeg bytte sensorer kanskje?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Sider: [1]