Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - EBjørnen

Sider: [1]
1
Model S / MCU og luftdempere
« på: Onsdag 06. Januar 2021, klokken 12:21 »
Jeg har en 2015 S som er gått ca. 167000 km. Nå er hovedskjermen gått i svart. Hadde fått time til å bytte daughterboard. Da jeg kom til timen fikk jeg beskjed om att de ikke hadde nytt kort, så jeg måtte komme tilbake når de fikk det. Samtidig som skjermen gikk i svart for godt, begynte den å sige på demperne  når den stod i ro. Når jeg startet opp startet også kompressoren og blåste opp til normal høyde. Nå er jo dette ett lukket system med nitrogen, så jeg regner med att før eller senere går tanken tom og bilen vill ikke starte av sikkerhetsmessige grunner. Har nå fått ny time om en uke og lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å ikke risikere att jeg ikke kan kjøre med bilen til verksted?

2
Model S / Styrestøm kabel TMS 2015 farge og lokaliseing.
« på: Onsdag 08. Juli 2020, klokken 15:32 »
Har nå tatt ut frunken og montert ekstralysene. Brukt mange timer på internett for å finne farge og lokalisering av kabel som styrer fjernlysene uten hell. Noen som har bilde av baksiden av hovedlysene hvor kablene er?

Sider: [1]