Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - auduncsa

#1
Hei!

Svigermor har fått seg en Ioniq Plug-in, og jeg har fått oppdraget med å bistå med valg av lader. Bilen har 3.6kw lader ombord. Likevel tenker jeg at 7.4kw hadde vært greit, mtp besøk fra folk med rene elbiler, og litt mer 'fremtidssikring'.

Jeg har pratet med nettleverandør som sier det ikke er noe problem med opp til 3x32A kurs her. Det er 230V 3-fas annlegg, med overspenningsvern. Jeg har veldig lite greie på dette, men så for meg at en kurs på 32A 1-fas 230v gir 7.4kw?

Ser gjerne etter konkrete anbefalinger både til ladestasjon og annet instalasjonsmateriell(feks sikring, kabel fra sikringskap til laderen etc), skal selvsagt gjøres av elektrikker. Har sett litt på easee home som blir ca 10.000 med fastmontert kabel + installasjon. Er det bedre/billigere alternativer der ute?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA