Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Tskav

Sider: [1]
1
Kjøpe elbil? / Kia e-niro eller Ford mustang mach-e
« på: Torsdag 13. Februar 2020, klokken 22:22 »
Jeg trenger litt hjelp.

Vi står i kø på Kia e-niro og Ford mustang mach-e. I utgangspunktet hadde vi bestemt oss for å takke nei til e-niro og kjøpe mach-e. Men nå har det dukket opp en mulighet for oss å få kjøpe e-niro til en god pris. Vi kan få den helt ny med 10% avslag via svigerfar. Dette gir en pris på cirka 360-370 000.

Hva det gjelder mach-e har vi satt oss opp på listen for den med lengst rekkevidde. Med teknopakke tror jeg det endte opp på cirka 513 000.

Nå er vi veldig usikre på hvilken bil vi skal kjøpe. Vi bor i ganske sentralt i Oslo. Vi har ikke bil idag. Vi bruker kollektivt til daglig og hvis vi skal én lenger strekning så låner vi bil av familie. Vi har en sønn på 8 måneder.

Hva hadde dere gjort? I ukedagene kommer bilen til å stå i garasjen og det er vel mest i helgene og feriene vi ser for oss at bilen blir godt brukt. Vi har familie i Sverige og det er cirka 30 mil dit. Så vi har planer om å besøke oftere enn det vi gjør idag.

Vi syns mach-en virker som en veldig kul bil og har alt av det vi trenger. Kia e-niro har også alt vi trenger men er vel kanskje litt «kjedelig» og ikke like estetisk tilfredstillende som mach-en. Vi syns det er vanskelig å rettferdiggjøre bruk av 150 000kr ekstra på en bil bare fordi den er «kulere» osv. Det skal nevnes at vi har god økonomi.

Takknemlig for svar :-)
Sider: [1]