Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Lapskaus

#1
Tesla SW og AP / Mister forbindelsen på danskeferga
fredag 11. august 2023, klokken 18:25
Så skjedde det igjen. Tok DFDS til København forrige uke. Når jeg kom av ferga var det ikke noe LTE i bilen. Prøvde reset av bilen et par ganger uten hell. Dagen etter våkna det plutselig til live igjen.
Så var det colorline til Larvik noen dager senere. Samme problemet igjen, men nå er GPS-en på bærtur også. Jeg kjører nordover fra fergekaia i Larvik men bilen insisterer på at jeg kjører rundt på havet rett nord for Hirtshals.
Hadde samme problem i fjor, da var jeg flere dager i Danmark før tilkoblingen i bilen våknet igjen.
Noen flere som har dette problemet?
#2
Tesla SW og AP / Gratis EAP
onsdag 17. mars 2021, klokken 15:46
Installerte 2021.4.11 i går og nå ser det ut til at jeg plutselig har fått både summon og navigate om autopilot. Har jo bare vanlig autopilot egentlig. Har noen andre fått det samme? Er det en glipp i denne software versjonen eller en gratis prøveperiode fra tesla som jeg ikke har hørt om?

Ser at en ny oppdatering er klar alt nå. Litt redd for å miste greiene igjen hvis jeg installerer den  :P
#3
Bestilling og levering / Innbyttepris 2019 Model 3
lørdag 17. oktober 2020, klokken 15:46
Noen som har noen formening om hva tesla gir i innbyttepris på en ett år gammel SR+? Ser at disse ligger ute på Finn med prisantydning som faktisk er noe over det jeg betalte. Å kunne selge en bil med fortjeneste høres jo helt utrolig ut. Så da frister det veldig å bytte til en litt mer påkostet utgave nå som prisen er redusert og renta er lav.

Regner ikke med at de matcher snittprisen på Finn, men hvor langt under kan man regne med at de legger seg? Vil de se bort fra at markedsprisen har holdt seg utrolig godt for denne bilen? Man må vel legge inn en bestilling før man kan få et overslag fra dem så det hadde vert fint å høre hva folk har av erfaringer først :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA