Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Qlan

Sider: [1]
1
Bestilling og levering / Tesla Model 3 - Betalingsprosess?
« på: Mandag 30. Desember 2019, klokken 18:32 »
Hei!

Jeg fikk akkurat en telefon om at min nye M3P var klar for henting i Stavanger neste mandag. I den forbindelse lurte jeg på om det er en ting dere kan hjelpe meg med; jeg valgte lån via Santander inne på Min Model 3 Bestilling.
Dette er da godkjent fikk jeg mail om fra Santander kort tid etter, men jeg har ikke fått noen faktura på egenkapital, eller noen annen form for "bevis" utover mailen fra Santander. Er det slik at Tesla tar resten av prosessen? Med tanke på at bilen allerede skal hentes om en knapp uke, så ville jeg jo tro at egenkapital og slikt skal betales.. På min side står det også slik (se bilde). "Send inn kredittsøknad" er jo allerede gjort, så jeg begynner da å lure litt - med tanke på at alle andre "bokser" er tikket av, mens Betalingsmetode ikke er det.. Kjedelig å skulle hente bil, også viser det seg å bli krøll med dette..

Tusen takk for hjelp! Første Tesla for meg, og er vant til å forholde meg til en selger - ikke en ren nettside.. :)

Mvh
Eirik

Sider: [1]