Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - PMV

#1
Audi Q4 e-tron / Innkalling til oppdatering
tirsdag 04. april 2023, klokken 19:48
Hei,


Er det noen av dere som har fått time for oppdatering? Min lokal Møller-avdeling sier at dem har ikke startet med denne.

Jeg vet at i Tyskland har dem kjørt oppdateringer i over to uker nå.
#2
Audi Q4 e-tron / Akustikkrute (tilleggsutstyr)
torsdag 14. oktober 2021, klokken 09:21
Hei,

Ønsker å komme i kontakt med dere som har bestilt Q4 med akustikkrute (front) eller dere som er gode på bilglass.

Se vedlagt bilde: det øverste viser bil med bestilt ekstra akustikkrute med oppvarming. Bilen har også HUD.
Nederste viser bil uten akustikkrute.

Så mitt spørsmål: har den øverste bilen en akustikkrute? Hva står "A" for nederst til venstre? Jeg er 100% sikker på at den nederste bilen ikke har denne.

Og til dere som har bil med akustikkrute foran: kan dere ta bilde av kodene?

Takknemlig for alle innspill.
#3
Siden årsskiftet har en betydelig mangel på deler og komponenter som er sentrale for bilens utstyr og funksjonalitet (såkalte microchip og styringsenheter) ført til leveringsutfordringer i bilindustrien og andre sektorer på verdensbasis.
Dette er blitt utløst i kjølvannet av den globale Covid-19 situasjonen hvor etterspørsel og produksjonskapasitet i første omgang ble kraftig redusert. Dette har ført til reduksjon av varelagre og produksjonskapasitet fra en rekke underleverandører, samtidig som etterspørselen etter varer og tjenester på verdensmarkedet har hentet seg inn igjen raskere enn det kapasiteten klarer å dekke. I tillegg har det oppstått flaskehalser i forsyningskjeden som følge av snøstormer i Texas i begynnelsen av året, og en fabrikkbrann i Japan som har tvunget store microchip-produsenter til å midlertidig stanse produksjonen.
Dette påvirker dessverre for øyeblikket produksjonskapasiteten og leveringstiden for hele bilindustrien og Audi. I hvilken grad dette ville påvirke produksjonen til Audi var ikke avklart når vi skrev kontrakten og når jeg sendte informasjon om antatt leveringstidspunkt. Din bil er dessverre påvirket av dette, og vil bli noe forsinket utover opprinnelig estimert levering, noe jeg beklager på det sterkeste. Vi er i løpende dialog med importør og fabrikken som gjør alt de kan for å ferdigstille bilen og sikre raskest mulig forsendelse til Norge. Vi kan per i dag dessverre ikke si noe om hvor mye din bil vil bli forsinket eller når situasjonen vil endre seg. Vi vil holde deg løpende oppdatert og gjøre det vi kan for å sikre levering av din bil raskest mulig.

Edit: min Q4 har antatt levering uke 30, senest uke 33
#4
Audi Q4 e-tron / Fornøyd med bilen?
mandag 12. juli 2021, klokken 14:22
Hei,

Spørsmålet er rettet til dere som har fått bilen utlevert. Hva er deres synspunkter så langt? Fornøyd med bilen? Skuffet? Hva er bra og hva er dårlig?
#5
Audi Q4 e-tron / Innvendig plass Q4 vs ID.4
onsdag 30. juni 2021, klokken 08:23
Hei,


Bagasjeromsplassen er noe mindre i Q4 enn i ID.4.
Hva betyr det for den innvendige plassen i Q4? Er denne større i Audien? Hvor ble det kuttet? Noe må ha skjedd som førte til at Q4 har minst bagasjerom av alle 3 søsken...Eller er det formen på bilen?
#6
Audi Q4 e-tron / Q4 45 quattro tilgjengelig i Nederland
onsdag 09. juni 2021, klokken 17:30
Hei,


Så nettopp en video fra Audi Rotterdam. Ifølge denne er Q4 tilgjengelig også med quattro som en 45-utgave med 195 kW.
https://youtu.be/Yw5f-I4Jw9w

Det er foreløpig lansert kun 2 modeller uten firehjulstrekk og komplett liste ikke er lagt ut.
#8
Audi Q4 e-tron / Da har jeg bestilt!
onsdag 12. mai 2021, klokken 21:22
Hei, alle sammen!


Da er kjøpekontrakten signert. Levering mellom uke 30-33. 50 quattro, geysir blue. Av ekstra ting har jeg tatt AR, Matrix LED, s-line sportsseter, akustikk glass foran og på sidene, ekstra mørke ruter, vinterpakken, sideairbager, Audi drive select, elektrisk bakluke, 19' på vinterhjul, 20' på sommer.

Er det flere som kan dele sine bestillinger?
#9
Audi Q4 e-tron / Har dere fått tilbud på Q4 e-tron?
søndag 25. april 2021, klokken 21:59
Hei,


Kan dere dele hva var innholdet i det og pris? Mulig å få noe rabatt? Eller innbakt utstyr a la varmepumpe? (latterlig at denne ikke er med på en premium bil, Møller!) Vet dere om bilen selges bra?
#10
Hei,

Det er ikke lenge til vi får vite prisene for Q4 e-tron. Tror dere at "vanlig" e-tron får en mer aggressiv (lavere) prising? Eller blir på noenlunde samme nivå. Mistenker at mange kommer til å kaste seg over den litt mindre Q4 og at vanlig e-tron slutter å være så populær som nå.
#11
e-Golf / Forsegle høyenergibatteri. Henvendelse fra Møller
lørdag 12. desember 2020, klokken 08:23
Hei,

Har en e-golf Exclusive 2020 utlevert i mars 2020. Jeg bestilte nylig en time for kontroll og smøring av bremser (just in case...). Noen få timer etter bestillingen fikk jeg en e-post fra Møller om å komme med bilen i januar for å "Forsegle høyenergibatteri "  siden det finnes en oppgradering til det.
Forsegling av batteri vil jeg kalle noe annet en oppgradering (ordrebekreftelsen er tagget med garanti).

Vet dere hva det er for noe? Tilbakekalling i det stille? Er det farlig å bruke bilen frem til det?Mangler alle e-golfer MY2020 en batteriforsegling?
#12
e-Golf / Beste tilbud på leasing av e-Golf
mandag 09. mars 2020, klokken 07:36
Hei,

Er på vippen til å lease den utgående e-Golfen. Kjenner dere til noen gode tilbud på leasing? Ser at Erik Arnesen på Bryn priser seg ganske aggressivt.
Se her: e-Golf leasing: Startleie + etableringsgebyr er kr 59.240,- månedsleie kr. 1.890,- og totalpris er kr. 127.280,- ved kjørelengde/avtaleperiode på 30.000 km/3 år. **Serviceavtale 3 år / 30.000 km. Kampanjen varer til 30/03-2020.

Hva synes dere?  Er det noen som slår dem?
#13
Audi e-tron / E-tron 50 SUV (11kW eller 22kW)
lørdag 23. november 2019, klokken 15:04
Hei,

Det ble informert om at 22kW lading blir tilgjengelig snart for E-tron 50 SUV. Vet dere noe om det? Ved bestilling nå: kan jeg ta med 22kW som tilbehør? Er i grenselandet for å bestille. Det er ladehastigheten som gjør meg usikker.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA