Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - overskyet

Sider: [1]
1
Model S / Vurderer å kjøpe min første elbil (model S) Fem nybegynner spørsmål
« på: Tirsdag 12. November 2019, klokken 10:45 »
Hei,

Jeg vurderer å bytte ut min BMW 5 serie touring med en Model S. Siden jeg aldri har eid hverken en elbil eller en Tesla før har jeg noen spørsmål jeg håper jeg kan få hjelp med.

1: Bør jeg vente med å bestille bil nå? Har lest at det kommer en "plaid" ? Er det bare mer "hestekrefter" eller er det en kraftigere oppgradering? For model S er jo en ganske gammel bil?

2: Hva slags lys er det på en model S? I dag er jeg vant med at det er enten xenon eller adaptive LED (som splitter lyskjeglen) Lys er svært viktig for meg, siden jeg kjører mye langt om vinteren. Helst vil jeg ha adaptive LED såklart.

3: Hva er det folk kjører med? Pigg eller piggfritt? Jeg har alltid kjørt pigg, siden jeg kjører veldig mye på fjellet.

4: "Fullverdige selvkjørende egenskaper" Synes det er voldsomt dyrt med 50K for å få en bil som kan kjøre litt på en parkeringsplass. Er det verdt det? Hva annet får jeg? Hva er det "autopiloten" kan gjøre, om jeg ikke velger å punge ut 50K ekstra?

5: Hver gang jeg har kjøpt BMW, har det vært en lang smørbrødliste med ting jeg kan hake av for. På tesla sin side, er det nesten ingenting? Er "alt" inkludert?

Sider: [1]