Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - esan

Sider: [1]
1
TAYCAN / Vifte- Er dette normalt?
« på: Onsdag 22. Juni 2022, klokken 10:52 »
Opplevde nylig at det var en relativ kraftig during i bilen under en kortere kjøretur. Det viste seg å være en vifte (til batteri?)som gikk på full speed. Etter å tatt en ny oppstart, gikk viften normalt igjen. Også kona sier hun har opplevd det samme.
Har kun eid denne bilen i kort tid, og er usikker på om dette er normalt. Hadde en Ipace tidligere der noe lignende aldri skjedde.

2
TAYCAN / Grus kommer inn i viftehus på Cross Turismo
« på: Fredag 20. Mai 2022, klokken 13:14 »
Er det flere som har erfart at det kommer grus inn i viftehuset for kupevifte bak innerskjermer til forhjulene
 på Cross Turismo?
Når du låser opp bilen og viften starter, høres det ut som om viftebladene tar bort i et gitter og lager en tydelig raslelyd.
Porscheforhandler sier at man kan prøve å spyle ut sanden/grusen med en hageslange etter å ha vridd hjulet maksimalt til siden. Det hele skyldes en uheldig konstruksjonsfeil, og det ryktes at Porsche skal komme med en løsning. Antagelig en ny type innerskjerm.

3
TAYCAN / Varme i ratt?
« på: Onsdag 04. Mai 2022, klokken 10:17 »
Har nylig kjøpt meg en Cross Turismo 4.
Har da selvsagt studert instruksjonsboken. Ser at dersom det er varme i ratt, så skal det være en bryter i den vertikale nedre rattstamme. Ble litt skuffet da jeg ikke fant denne bryter på min bil.
I dag opplevde jeg likevel at rattet ble ganske varmt etter kort tids kjøring. Så da at jeg tilfeldigvis hadde satt på varme i mitt sete i nivå 1.
Er det da slik at rattvarme kommer automatisk dersom setevarme slås på, og at det ikke finnes en egen bryter på rattet?

4
i-Pace / Hvordan slettes jeg som eier i "Jaguar Remote" etter å ha solgt bilen?
« på: Tirsdag 03. Mai 2022, klokken 08:25 »
Jeg har nylig solgt min Jaguar i-Pace og får stadig meldinger om at bilen er stjålet. Finner ingen mulighet i Remote appen til å slette meg som eier. Noen som har et råd her?

5
TAYCAN / Dekktrykksensorer til uoriginale felger
« på: ſøndag 24. April 2022, klokken 15:11 »
Vurderer kjøp av uoriginale felger til en Cross Turismo 4 som jeg skal anskaffe meg. I den forbindelse trenger jeg i tilfelle også dekktrykksensorer.
Noen som vet om det finnes slike å få kjøpt som passer til bilens sentral?

6
EV 6 / Farger
« på: Tirsdag 01. Mars 2022, klokken 16:17 »
Ser et av fargevalgene er en matt gråfarge.
Noen som vet hvordan en slik matt lakk er å holde ren?

7
i-Pace / Jaguar Incontrol fornying?
« på: Fredag 31. Desember 2021, klokken 15:28 »
Har en 2019 mod Ipace som er importert fra Tyskland.

Fikk nylig en Tysk melding om at mitt abonnement på Jaguar Incontrol går ut den 5/2-2022.

Pris for å fornye 12 mnd  "Control Remote and Secure er 300 euro

Kun InControl Remote er 40 euro

Hva bør jeg gjøre her? Tar svært gjerne i mot gode råd!

8
i-Pace / Bruktverdi og garanti ved import fra utlandet
« på: Torsdag 25. November 2021, klokken 13:34 »
Jeg har en i-Pace som de første par måneder var registrert hos en Tysk forhandler. Den har likevel alt utstyr som en Norsk bil har. Dette i motsetning til en del andre importbiler. Minuset er da at den kun har 3 års garanti.
Hvor mye mer er det naturlig å anta at den vil falle i verdi når den skal selges igjen i forhold til en Norsk bil med 5 års garanti?
Er det noen som kjenner til batterigarantien for en slik bil?

9
i-Pace / En spesiell effekt ved luftfjæring?
« på: Onsdag 14. April 2021, klokken 20:55 »
Har luftfjæring med nivåregulering på min i-Pace. Synes dette fungerer meget bra og har vært en stor fordel i flere situasjoner.
Det er dog en sak jeg reagerer på: Om et av hjulene kjører over et litt større hull i veien, smeller det ganske så kraftig. Det virker som det aktuelle hjulet slår ut med stor kraft. Jeg regner med at dette er en effekt relatert til luftfjæring? Noen andre som har samme erfaring?
På normale veier uten slike store hull og dumper, så er bilen ganske komfortabel.

10
i-Pace / Hvordan kobles nøkkel til seteminne?
« på: ſøndag 14. Februar 2021, klokken 20:53 »
Jeg og kona bruker hver vår nøkkel, som så har fungert ved at seteminnet til den enkelte har blitt aktivert når bilen låses opp.
Nå har dette sluttet å fungere på min nøkkel. Dermed må jeg aktivere seteminnet på den aktuelle bryter på dørsiden.
Jeg finner ikke ut hvordan jeg igjen kan få programmert nøkkelen slik at setet automatisk settes i min posisjon når bilen låses opp. Noen som kan hjelpe?

11
i-Pace / Forskjeller på garanti og utstyr på bil kjøpt i utlandet?
« på: Lørdag 23. November 2019, klokken 11:03 »
Ser at bil som f.eks. er kjøpt ny i Tyskland har kun 3 års garanti. Er det mulig å få "norsk" garanti når man registrerer en slik bil i Norge? Hvordan vil eventuelle garantireparasjoner bli utført i Norge om bilen har tysk garanti?
 Ser jo det selges en del av disse biler som er importert fra andre land, bla. Sverige og Tyskland. Er det andre forskjeller man bør være obs på?

Sider: [1]