Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - stikksaga

Sider: [1]
1
Hyundai / Feilmelding
« på: Onsdag 09. Desember 2020, klokken 07:27 »
Jeg skulle sette på varmen i dag tidlig og får følgende feilmelding når jeg starter appen. Er det noen som vet hvorfor/har løsning?

2
Enkle tekniske spørsmål og svar. / Trafikkfilm - tips
« på: Torsdag 19. November 2020, klokken 09:25 »
Dette er vel egentlig ikke spesifikt et elbil-spørsmål, men er dette tipset mot trafikkfilm skadelig for frontruta evt. vindusviskerne? Noen som vet?

3
Hyundai Ioniq / 38KW firmware
« på: Mandag 09. November 2020, klokken 09:42 »
Har hatt Ioniq-en inne på service hvor jeg fikk oppdatert firmware. Til min overraskelse (forskrekkelse) ser det ut til at man ikke lenger får et "3-delt" display. Det ser heller ikke ut til at man får sendt en ny destinasjon til bilen vha Bluelink-appen. (Appen påstår at den blir sendt, men den dukker ikke opp i bilen) Er det noen flere som har opplevd dette, evt funnet en løsning på det?

4
Hyundai Ioniq / Scheduled charging - Ladeplan?
« på: Onsdag 18. Desember 2019, klokken 09:36 »
Hei, jeg har nå opplevd at "ladeplanen" har nullstilt seg selv et par ganger. Jeg tenkte å lade denne om natta da det er minst trøkk på strømnettet. Jeg satte den til å lade mellom 01:00 og 06:00 og sendte den fra appen til bilen. Dette funket bra et par dager inntil jeg idag skulle kjøre og det sto bare 37% på batteriet. Da jeg sjekket i menyen så var "ladeplanen" satt til av og tidspunktene var -:-. Er det flere som har opplevd dette eventuelt hørt om noe fiks. Det er åpenbart et softwareproblem, men synes det er rart siden bilen var ny i oktober og en skulle tro den hadde siste versjon av softwaren.

Sider: [1]