Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Borger_

Sider: [1]
1
Hyundai / Importere Hyundai eller kjøpe på FINN?
« på: Fredag 13. ſeptember 2019, klokken 15:40 »
Ønsker å gå over til elbil fra hybrid, og vurderer Kona eller Ioniq, da det kan se ut som de har ca samme bagasjerom kapasitet og ca samme rekkevidde (hvis man sammenligner Kona med minste batteri pakke).

Vet det har vært tråder om import av både Ioniq og Kona, men lite konkrete anbefalinger eller oppdateringer fra trådstarter hva de faktisk endte opp med og om de ble fornøyd.

Import fra Tyskland: Er det noe og hente på pris med omgående levering? (Forutsatt at man finner bil tilpasset norske forhold og at det er noen form for garanti som også gjelder i Norge). Burde man bruke agent, eller går vinnings opp i spinninga da mtp kostnad? (Har kjøpt hybrid fra Sverige før men aldri kjøpt noe fra Tyskland)

Finn.no: Ligger noen Konaer ute både med liten og stor batteri pakke. Antar de er Tysk importert i allefall de med liten batteri pakke. Er disse priset opp pga ventetid? Ioniqer finner man også, men er det dristig å kjøpe nå mtp prisdumping når du model kommer?)

Slle innspill og erfaringer mottas med takk.

Sider: [1]