Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Zubzero

Sider: [1]
1
Skoda ENYAQ / Kan ikke laste inn tilkoblingsstatus
« på: Lørdag 19. Juni 2021, klokken 21:54 »
Jeg har i 7 dager nå hatt feilmeldingen "kan ikke laste inn tilkoblingsstatus". Er det flere som har hatt denne? Har den gått vekk av seg selv etter hvert? Dette medfører at mobilapp heller ikke oppdaterer seg.... Er feilen på serversiden?

2
Skoda ENYAQ / Navigasjon legge inn via.-punkt
« på: Lørdag 29. Mai 2021, klokken 10:38 »
Finner ikke ut hvordan en kan legge inn delmål/via.punkt i navigasjonen. Noen som vet om det er mulig? I så fall svært skuffende dersom det ikke er mulig.

3
Skoda ENYAQ / Redusert ladestrøm
« på: Fredag 14. Mai 2021, klokken 14:41 »
Syns manualen inneholder svært få opplysninger om lading med universal lader. Hvor høy strøm lader den med når ladestrømsbegrensning er aktivert? Må en begrense ladestrømen når en bruker schuko-adapteret? Ser ut til at den er levert som standard med ladestrømsbegrensning aktivert, -hva er strømtrekket dersom en setter den i high modus?

4
Ønsker å beskytte lakken på en sort bil best mulig mot riper. Hva anbefaler folket her? Keramisk coating eller gjennomsiktig folie? Det betyr ikke så mye for meg om bilen ser skitten ut, og er mest opptatt av å unngå riper

5
Skoda ENYAQ / Økning til 170 kW lading til høsten
« på: ſøndag 11. April 2021, klokken 06:55 »
Veldig interessant å se hva en som jobber som project lead ved Skoda har å si om økning i ladehastighet til 170 kW:

6
Skal snart selge bilen min som har 3 års gjenstående garanti. Bilen har ingen feil som jeg vet om, men jeg ønsker ikke å risikere å bli stilt ansvarlig for noe. Tenker derfor å benytte dennne setningen i kontrakten: "kjøper fraskriver seg retten til å gjøre mangel gjeldende etter kjøpsloven § 19". For et par år siden ved sist bilsalg, så lå muligheten for å bruke denne setningen inne i de digitale kontraktene til både finn.no og NAF. Hvorfor er den nå fjernet? Jeg tar selvfølgelig istedet å bare oppretter en ikke-digital kontrakt, men det hadde vært greit å visst litt mer om hvorfor denne ikke er tilgjengelig i standardkontraktene lenger. Er det ikke "lov" å gjøre det slik?

7
Skoda ENYAQ / Leveringstider
« på: Mandag 07. ſeptember 2020, klokken 14:59 »
Startet en tråd for å kunne holde hverandre oppdatert på leveringstider og spekulere oss i hjel  ;D
I min kontrakt er seneste tidspunkt for levering av IV80 definert til uke 26 (jeg har kønr. 3xx) Min forhandler sa at det neppe skjer noe i jan-feb, fordi de får demobilene sine  sent som i januar. Mars var nok første realistiske mnd. å kunne håpe på noe.
Hva har deres forhandlere sagt?

8
i-Pace / Bakseteplass
« på: Lørdag 04. April 2020, klokken 14:42 »
Dere som er over 190cm høye -har dere plass til noen på samme høyde eller bakovervendte barneseter bak dere?

9
Enkle tekniske spørsmål og svar. / Bakkeklaring
« på: Fredag 22. November 2019, klokken 19:21 »
Det ser ut til at de fleste elbiler uten luftfjæring har en veldig lav bakkeklaring. Til tross for at de titulerer seg som "SUVer", så er det typisk bakkeklaring på rundt 14cm. Mach E har f.eks. en bakkeklaring på bare 14,5cm og EQC er bare enda dårligere. Dette har vel med å få ned luftmotstanden så mye som mulig.
Spørsmålet er: Dersom en setter på klosser/hevesett for å oppnå 1-2cm ekstra, -vil dette ha noe å si sikkerhet/komfor-messig? Krever en så liten justering godkjenning?

Sider: [1]