Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - atlehovden@hotmail.com

Sider: [1]
1
Porsche / Konvertering av Porsche 914 for eldrift
« på: tirsdag 13. august 2019, klokken 09:30 »
Innledningsvis; jeg er ny på dette og har ingen kunnskaper.

Men; jeg vurderer å forsøke å konvertere en Porsche 914 til eldrift. Det var  noen meningsutvekslinger om dette temaet for noen år siden på forumet, uten at dette har gjort meg særlig mye klokere å lese dette. Sannsynligvis skyldes dette min egen inkompetanse

Det jeg er ute etter er et opplegg som vektlegger distanse fremfor aksellerasjon. Bilen trenger ikke å aksellere raskere enn originalen med sine ca 100 bensinhestekrefter. Når det gjelder pris har jeg bestemt meg for å være  nokså fleksibel. Hovedkriteriene vil derfor være distanse, ladetid og generell kvalitet.

Er det noen som har kjennskap til hvorvidt det eksisterer noen ferdige kit som kan puttes rett inn i en slik bil? Eller er det noen som kan bidra- mot betaling- med å designe et oppsett med deler som kan dokumenteres tilstrekkelig godt til at det kan være håp om å få bilen godkjent?

Porsche 914 må etter mitt skjønn være en ideell bil å konvertere. Det karosseriet jeg vurderer å bruke er  ferdig restaurert og enn så lenge er ikke annet enn hjuloppheng og styring montert, så jeg vil kunne starte prosjektet nokså omgående om noen kan hjelpe meg å finne løsninger.

Er det noen hjelpsomme  sjeler der ute?

Sider: [1]