Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - VegarHenriksen

Sider: [1]
1
Model S / Bluetooth media fungerer dårlig etter oppdatering
« på: Lørdag 21. Desember 2019, klokken 17:21 »
Hei! Oppdatering '2019.28.3.1' endret litt på hvordan bluetooth oppfører seg når man spiller av musikk fra telefonen.

Sitat
"While you phone is paired to bluetooth media, the audio volume will match the vehicle's volume level regardless of your phone settings."

Dette er svært problematisk for meg da jeg alltid har 100% på mobilen og som oftest fra 6-8 i volum på bilen. Hver eneste gang det kommer en ny sang blir volumet på telefonen dyttet ned til omtrent 65%, noe som gjør at musikken blir svært lav. Dette skjer med flere mobiler og flere musikkapplikasjoner. Jeg har tilogmed forsøkt å skru av "Absolute volume" i developer settings i Android uten at det har hjulpet.

Er det noen her inne som kan bistå? Jeg kan ikke være den eneste? Er helt sinnsykt irriterende å måtte skru opp volumet på mobilen hver eneste gang den bytter sang. Takk!

2
Model S / Parking Brake Not Set
« på: Onsdag 14. August 2019, klokken 17:17 »
Heisann,

Kjørte nettopp doningen hjem fra Oslo til Finnmark og det var en helt fantastisk opplevelse, men dessverre dukket det opp en liten ting omtrent halvveis.

Noen ganger når jeg skal "gire" til Drive så får jeg opp "Parking Break Not Set - Car May Be Free Rolling" og "Parking Brake Needs Service - Contact Tesla Service". Feilmeldingen går alltid bort når jeg skifter mellom D og P noen ganger og det virker som om park bremsen fungerer slik den skal. Jeg har ikke opplevd at bilen har rullet noen vei, men jeg har opplevd at den har holdt meg igjen når jeg skal kjøre. Det er ikke alltid at denne feilmeldingen kommer opp.

Jeg har prøvd restart, hard restart og å skru bilen av over natten uten at det har blitt bedre.

Jeg har også et dilemma siden det kan være relatert til software. Jeg har en software versjon fra September 2018 på bilen og jeg er veldig skeptisk til å oppgradere i forhold til redusert rekkevidde/ladefart. Dette er en 2013 S85 med 90ish tusen kilometer.

Jeg håper virkelig noen her inne har noen innspill på hva jeg burde gjøre!

/-/Vegar

3
Kjøretips / Kjøring i Oslo
« på: Mandag 05. August 2019, klokken 14:12 »
Heisann,

Nå er det ikke så alt for lenge til jeg skal hente doningen min sørpå, men jeg trenger noen råd angående bomringer da slikt er ikke-eksisterende her oppe. Det jeg vil unngå er å få en megaregning i posten når jeg kommer hjem. Hvordan fungerer det egentlig i praktisk?

/-/Vegar

Sider: [1]