Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - rhofsoy

Sider: [1]
1
Bestilling og levering / Levering av vinterhjul
« på: Lørdag 21. ſeptember 2019, klokken 09:29 »
Jeg hentet min nye TMX fredag i forrige uke. Vinterhjul ble bestilt sammen med bilen og han som leverte ut bilen fortalte at vinterhjulene ligger på nærmeste Vianor. Da jeg tok kontakt med dem i starten av uka, viste det seg at de har ikke hjulene. Heller ikke Vianor i Tromsø, som forskyner  den lokale Vianor, har hjulene. De har heller ikke hjulene på «lista» si.
Jeg synes det er drøyt at Tesla selger meg et sett hjul som de ikke har og at de forteller hvor hjulene ligger uten å faktisk ha sjekket dette.
Jeg ringte til selgeren som håndterte bestillingen. Han visste ingen ting. Han håpet at de kommer snart. Det er ikke så interessant for meg hva han håper. Snøen kryper nedover i fjellene her og langtur med denne bilen er ikke tilrådelig da det snør på fjellovergangene.
Noen som har tips til meg for å få fortgang i saken? Kan jeg kreve at Tesla betaler en leiebil/lånebil med vinterhjul når jeg ikke lenger kan kjøre min TMX på grunn av manglende vinterhjul?

Sider: [1]