Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - carlings

Sider: [1]
1
Audi Q4 e-tron / Del dine førsteinntrykk!
« på: Tirsdag 08. Juni 2021, klokken 16:29 »
Da har Q4 e-tron rullet inn hos flere Audi-forhandlere. Jeg tittet på bilen i dag. Fin kvalitetsfølelse med skinnpakke, stort steg opp fra ID4 synes jeg.

Deilige fysiske knapper for aircon er også et stort pluss. Sonos-anlegget virket bra, men må testes mer.

Baksetene var gode men når jeg sitter bak meg selv (183cm) synes jeg benplassen var littegranne snau. Det er vel et resultat av batteripakken som gjør at gulvet ligger ganske høyt.

Gleder meg til prøvekjøring.

Andre førsteinntrykk?

2
Model 3 / Kupéstøy i nyere Model 3 mot andre bilmerker
« på: Onsdag 21. April 2021, klokken 20:51 »
Er det noe med erfaring som kan gi noen referansepunkter?

Jeg kjører i dag en 2014 Golf mk7 og synes det er vanskelig å finne god informasjon. Mange sier at bilen bråker, men uten å si hva de sammenligner med. Jeg trenger ikke Mercedes-isolering, men ønsker heller ikke særlig mer motorvei-lydnivå enn jeg allerede har.

Flott om noen vil dele noen beskrivelser (har sjekket decibel-charts men ble ikke særlig klokere...)

3
ID.4 / Noen som vurderer den ribba Life-utgaven til 420k?
« på: Onsdag 07. April 2021, klokken 13:21 »
Problemet for meg når jeg spekker opp bilen til 500k er alle konkurrentene som plutselig må vurderes... deriblant Model Y, som jo leveres med nær sagt alt mulig som standard til noen titusener mer.

Dermed frister det litt å bestille en id.4 med største batteripakke til under 450k inkl vinterhjul, men det blir kanskje fort noe man angrer på? Jeg synes ikke standardutstyret er såååå ille.

Mangelen på ryggekamera (uten mulighet for tilvalg) er dog irriterende. Og så mangler el-seter foran, el-bagasjeluke bak og Led matrix. Det siste er kanskje ikke så farlig?

Jeg er mer usikker på det billigste interiøret, her var jo 1st utgaven oppgradert og ser unektelig mer eksklusivt ut på bilder.

Hva tenker dere, virker prisingen for Life-utgaven fornuftig? Er det bedre å vente til det åpnes for å velge ryggekamera og annet enkeltutstyr fremfor disse sammensatte utstyrsversjonene?

Sider: [1]