Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Inga

Sider: [1]
1
Ladeplasser og ladekabler / Pris på lading i borettslag
« på: søndag 08. september 2019, klokken 21:28 »
Hei!
Dette ville jeg sikkert funnet svaret på her et sted, men jeg trenger svar litt kjapt, og har ikke tid til å lete meg igjennom alle innlegg og kommentarer her :P
Hvor mye er det vanlig å betale per kWh for elbillading i borettslag? Jeg har installert egen lader med teller, men styret har ennå ikke bestemt hva vi skal betale per kWh.

2
Ladeplasser og ladekabler / Hvilken ladekabel?
« på: torsdag 25. april 2019, klokken 22:04 »
Jeg har akkurat kjøpt meg en ny e-Golf og satt opp en ladestasjon fra Defa/ABL i garasjen. Jeg synes det er fryktelig tungvint å ta den medfølgende ladekabelen ut og inn av bilen ved hver lading, og vurderer å kjøpe meg en ekstra som kan bo fast i garasjen. Problemet er at jeg er helt grønn på ladekabelterminologi. Det er snakk om fas, mode og type. Kan noen bare være så snill og si meg hva slags kabel jeg skal kjøpe?  :) Den trenger ikke å være så lang, et par meter holder.

3
Ladeplasser og ladekabler / Hvor er det lurt å registrere ladebrikken?
« på: tirsdag 16. april 2019, klokken 22:29 »
Er fersk her på forumet, og ble i dag stolt eier av min første elbil, en eGolf.  :)

Jeg har meldt meg inn i Elbilforeningen, og venter på ladebrikken. Det jeg lurer på er hvilke andre steder enn Fortum og Grønn Kontakt det er lurt å registrere Elbilforeningens ladebrikke?

Det kan godt være at det ligger en fin oversikt over dette et sted her på forumet, men det er mye å lese igjennom.

Sider: [1]