Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - HvemPrompa

#1
ID.4 / Noen som har fått firmware 3.1/3.2 OTA?
onsdag 16. november 2022, klokken 11:09
Fikk bilen min levert med 3.0. Har ikke vært så mye problemer, men har måtte la bilen være offline (les: kjører med gjestekonto) for at innstillingene ikke skal resette seg hver gang jeg tar i bruk bilen.

3.1 og 3.2 har en rekke forbedringer, og man får også opp forbrukstall i displayet ved ratt (hvorfor dette ikke har vært der fra begynnelsen er snodig).

Spørsmålet mitt er om noen som hadde 3.0 har fått 3.1 eller 3.2 OTA. I så fall så tilbakestiller jeg hele bilen og konfigurerer den nok en gang for online for å hente ned siste oppdatering.
#2
Tesla Pickup / Dukker reservasjonen opp på kontosiden din?
fredag 22. november 2019, klokken 13:33
Kan ikke se at reservasjon dukker opp på kontosiden min (har en 3'er fra før). Hvordan er det med dere andre?
#3
Model 3 / SMS - Tesla Update - Final Invoice
onsdag 13. februar 2019, klokken 11:08
Fikk i dag SMS fra +47 59447157:

Tesla Update - Your final invoice is ready, please submit your payment for your Model 3. Payment instructions are on your invoice, available online at http://www.tesla.com/teslaaccount. Payment is needed before we can deliver your Model 3. To unsubscribe from SMS, reply STOP.

Final invoice dokumentet har vært tilgjengelig for meg i godt over én uke med VIN-nr og hele pakka....men med betalingsdetaljer IBAN, BIC. Siste 11 siffer av IBAN er jo kontonummer, så burde være rett fram dette, samt bruke fakturanummer som melding (erstatning for KID). Jeg la inn betaling dagen jeg fikk final invoice dokumentet, men avbrøt betalingen på kvelden (før transaksjonen gikk) da jeg fikk høre av andre på forumet at det ville bli sendt ut en ny final invoice med kontonummer og KID.

Siste mail fra Tesla (som havnet i søppelpost) så står det Leveringsavtale bekreftet, med henting i Drammen 1. mars 2019 kl 10:00.

Lurer på om jeg bare skal betale dette og bli ferdig med det. Er det garantert at de har bilen i Drammen den 1. mars når det står at leveringsavtalen er bekreftet?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA