Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - DeepFu

Sider: [1]
1
Model 3 / Tesla-app på Garminklokke
« på: Torsdag 04. April 2019, klokken 12:50 »
Så på app-butikken til Garmin at det var en Tesla-widget. Laget for Model S tydeligvis, men jeg installerte likevel for moro skyld, og det virker! Kan gjøre bortimot alt som kan gjøres via appen på tlf, men har ikke prøvd å kjøre bilen med klokka som nøkkel. Får prøve i ettermiddag. Men kjekt å sjekke ladestatus fra håndleddet, starte varme, og så er det jo kult da.. :D

2
Model 3 / Vi som venter (u)tålmodig på levering i Tromsø
« på: Mandag 04. Mars 2019, klokken 18:05 »
Jeg ser kommentarer om Nord-Norge og Tromsø drukner fort i øst- og vestlendinger, så kanskje er det greit med en samletråd om oss i nord. Jeg har VIN, og fikk først leveringsdato 1.mars (Svart/svart LR med EAP, så ganske standard), fikk også bekreftet på tlf at dette var reell leveringsdato, og at bilen var i Norge. 26.februar fikk jeg tlf om at det kom til å bli utsatt på grunn av "forsinkelser med båten", når jeg påpekte at jeg hadde fått bekreftet at bilen var i Norge en uke tidligere fikk jeg bare: "øøøøøøøø, det vet jeg ikke noe om"

I alle fall... Det er nå registrert over 1000 TM3 i Norge, men kun 3 i Tromsø (kom 4 med Hurtigruta i forrige uke, 1 er fortsatt ikke registrert, og 2 i Bodø, som sikkert er hentet i Trondheim. Jeg bor i Narvik selv, og er nedom terminalen i alle fall en gang om dagen for å se hva som kommer ut av Autolink-vognene, og så langt ikke en eneste Tesla, og langt mindre en TM3. (Men det stod faktisk 4 iPace der nå i ettermiddag + en Kona.) Er det noen som tror de vet hva som tar sånn tid? Vi er 10% av befolkningen her oppe, og selv om vi nok har en lavere andel elbiler enn landsgjennomsnittet mener jeg likevel at kanskje 5% av bilene burde vært registrert i Nord-Norge nå, ca 50? De kan da ikke seriøst mene at de skal sende 3-4 biler i slengen oppover med Hurtigruta??

Er det noen som har fått bekreftet utlevering i Tromsø denne, eller neste uke, eller som VET hvor bilen "sin" befinner seg?

Sider: [1]