Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - worry

Sider: [1]
1
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Feil på antenne?
« på: tirsdag 18. februar 2020, klokken 08:19 »
Hei,
Jeg har kjøpt en antennesplitter (type ACX fra Audiocom) for å få DAB-signal til radio. Dvs jeg har kjøpt to. Den ene fungerer fint, den andre har jeg problemer med (begge er montert i Think 2010 biler).
Det er en aktiv sak, og det sitter en 200mA sikring i både pluss- og minus-ledningen. Sikringen på minussiden går med en gang. Dvs. jeg har ikke fått sjekket akkurat når den går.
Hva slags antenne sitter på taket på 2010 Think? Er den aktiv, med egen strømtilførsel dit? Jeg måler 0,5 ohm i antennekontakten. Det virker lavt, men jeg vet ikke hvordan den virker.
Noen som har tips? 

2
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Mansjett til tannstang?
« på: torsdag 16. januar 2020, klokken 14:40 »
Hei,
Noen som vet hvor jeg kan få tak i ny mansjett til tannstanga? Altså den som sitter på den lukkede enden av røret.
Så tilfeldigvis at den hadde revnet. Og da er det vel noe olje som mangler også sikkert?

3
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Endre adresse på Enerdel RLEC-kort
« på: torsdag 16. januar 2020, klokken 10:08 »
Hei,
Er det noen som har gjort dette selv? Jeg har et reservekort, som jeg nå trenger, men med feil adresse. Er det noe jeg kan få til hjemme? Eller må jeg til en av de proffe.
Jeg har PCAN og det meste av programvare som har vært tilgjengelig på nettet.

4
Som overskriften sier. Alt av interesse.
Helst Oslo-området.

Hilsen espen 90877145

5
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Think City Enerdel Lithium Ion tråden
« på: fredag 08. februar 2019, klokken 18:37 »
Hei Think-venner,
Jeg starter denne tråden med håp om at dette blir tråden med mye generell informasjon om Think City med Enerdel Li-ion batteri. Har du en slik håper jeg du leser videre.

Jeg har kjøpt to slike 2010-modeller, begge har vært ute av drift en stund. Å bare hoppe i det uten kunnskap har vist seg å bli en utfordring for meg. Det ene batteriet har omtrent 70 % døde celler og 100 % døde styrekort (RLEC og MLEC). Ikke mye å leke med der. Det andre batteriet har noen døde celler, og omtrent halvparten av de 16 styrekortene ser døde ut. Så omtrent der er jeg nå. Batteriet er hos Elbilmek, og jeg venter på dommen.

Foreløpig har jeg flest spørsmål, men noe viktig informasjon kan jeg starte med.
Dersom du har en Think med Enerdel batteri bør du fortest mulig forsikre deg om at det er tørt inni. Og særlig om du får en feil. Få det reparert med en gang. Ikke la bilen stå. Batteriet degraderes fort dersom fuktighet er årsaken. Og jeg mistenker at et dårlig styrekort kan tappe celler for strøm. Dette har nok skjedd med mine batterier. Jeg har ellers ingen forklaring på hvorfor mange celler hadde 4 volt, mens naboen kunne være null.

Jeg har blitt fortalt, og har lest det sammen flere steder: celler som har falt under 2,0 volt bør ikke lades opp igjen. Etter en stund skjer det forandringer som øker faren for kortslutning og brann.

Som dere forstår, så trenger jeg sannsynligvis mange styrekort for å komme videre.

Sider: [1]