Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Spurkis

Sider: [1]
1
Ladeplasser og ladekabler / Oslo - Skåbu TMS75D
« på: Lørdag 29. ſeptember 2018, klokken 23:09 »
Hei,

Jeg skal leie en hytte i Skåbu og lurer på om det er nok å superlade i Lillehammer før Skåbu eller om jeg bør ta en detour via Vinstra for å superlade der. Det er usikkert om jeg får ladet på hytta og hvor fort jeg får ladet på hytta. Dersom det blir skjøteledning via innsiden - hva slags hastighet får jeg? Bilen er fullpakket med 2 barn og 2 voksne.

Dette blir for øvrig min første langtur. Trolig mye bakker 1000 m.o.h og kulde.

2
Model S / TMS sliter med beltespennesensor
« på: Fredag 21. ſeptember 2018, klokken 11:36 »
Hei, hentet ny TMS i går og har notert meg at når dattera sitter i bilstolen så piper den nonstop. Finnes det noen triks eller innstillinger som kan påvirke dette eller er det en service sak...?

3
Lading av Tesla / Hvilken hjemmelader?
« på: Torsdag 30. August 2018, klokken 22:35 »
Hadde nettopp elektriker på besøk som anbefalte andre ladere enn Tesla sin. Rasjonalet var at det ofte blir problemer med de som kan medføre lang prosess for å håndtere reklamasjonen. Det kan bety ekstra kostnader i form av elektriker og potensielt en lengre periode uten lader hjemme.

Hvilke erfaringer sitter dere med og har dere noen tips?

4
Lading av Tesla / Supercharger - Kø etikette
« på: Mandag 27. August 2018, klokken 18:38 »
Hei,

Jeg mottar snart min første Tesla og lurer på hvordan kø etikette fungerer på Superchargers?
Ser jeg på app hvilken som blir først ledig for å så stille meg bak slik som ved en bensinstasjon?

5
Model S / Bagasjeluke - GPS programmere høyden?
« på: Lørdag 25. August 2018, klokken 22:38 »
Er det mulig å gps programmer bakluken og hvor høyt den kan åpnes? I garasjen min vil den slå opp i taket pga verktøy-hems som er 1.80 over bakken. Er rett med nøkkel i lomma så vil den potensielt kunne åpne seg der inne?

Sider: [1]