Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Saerdna

Sider: [1]
1
Tesla SW og AP / Får ikke oppdateringer
« på: lørdag 29. desember 2018, klokken 11:55 »
Har en ny Model S fra juni-18. Fikk en firmware-oppdatering etter ca. to uker, 2018.28. Siden dette ikke fått en eneste oppdatering. Dette skyldes nok at jeg hovedsaklig står parkert i en garasje uten WiFi eller mobildekning.
Samtidig kjører jeg jo ofte til jobb (LTE) og oppholder meg 1-2 ganger i måneden på et sted med WiFi-tilgang.

Den siste uken har jeg hatt kontinuerlig WiFi. Snakket med Tesla support, og de sa bare at det hadde vært multiple "failures" og at oppdateringen p.t. stod på 50 %. De skulle prøve å force pushe oppdateringen, men dette var 4-5 dager siden og ingenting har skjedd.

Noen med liknende problemer? Jeg begynner å tenke at eneste mulighet her er oppdatering gjennom lokalt service center (Bergen). Noen som vet om Tesla er behjelpelig med slikt?

Kan bilen min ha blitt "svartelistet" på noe måte grunnet flere mislykkede forsøk?

Ganske ille å være stuck på en versjon fra juli i år.

2
Model S / Parkerlingslapp på avveie
« på: torsdag 13. desember 2018, klokken 20:37 »
Hadde en slik standard parkeringslapp fra automat liggende fremme på dashbordet mot vinduet. Var ute og kjørte, bremset litt hardt og den forsvant inn og frem "under vinduet". Så den så vidt, men spalten der fremme var så smal at jeg klarte ikke å fiske den ut. Nå ser jeg den ikke lenger.

Irriterende, men det jeg egentlig lurer på er om den kan lage noe trøbbel der fremme. Noen som vet? :)

3
Model S / Påkjørt front
« på: mandag 17. september 2018, klokken 19:15 »
Hei, min nye Model S ble dessverre påkjørt i fronten mens den stod parkert i et parkeringshus. Jeg var ikke tilstede. Den skyldige gav heldigvis beskjed!
Så langt hva gjelder skadeomfanget er nummerskiltet falt av, samt det er en del skrapemerker i frontfangeren. Jeg må se nærmere på den i dagslys i morgen.
Er det noen som har vært borti noe tilsvarende? Hva er f.eks. kostnad på ny orginal frontfanger. Det er jo en del sensorer og diverse montert også, så jeg regner med dette kan bli kostbart?

Generelle råd, tips om veien videre mottas med stor takk! Har ikke noe erfaring med dette. Regner med det er mest ryddig å ta det gjennom respektive forsikringsselskap med utfylling av skademelding etc.

4
Model S / Merkelig lyd i lav hastighet på ujevn vei/små humper
« på: mandag 30. juli 2018, klokken 23:31 »
Hei, 4 uker gammel TMS 75D.
Merket for vel en uke siden en rar lyd fremme i bilen. Høres litt ut som noe er løst og høres nokså godt i lav hastighet på ujevn vei eller over små fartshumper. Forekommer i alle suspension-settings.
Har søkt litt rundt og lyden i denne videoen illustrerer problemet ganske godt:
https://streamable.com/jufka

Ellers fant jeg en tråd ( https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/rattle-noise-coming-from-front-air-suspension.108171/ ) som diskuterer feilen. Virker som en kjent feil som Tesla har visst om lenge, men som det p.t. ikke finnes noe løsning på.

Er det andre som opplever tilsvarende, og ev. har erfaringer med hvordan SC i Norge håndterer (ev. ikke håndterer) dette?

5
Tesla SW og AP / Kamera kalibreringstid for ny TMS
« på: mandag 25. juni 2018, klokken 12:46 »
Noen som ønsker å dele erfaringer med hensyn til hvor lang tid det tok før alle AP-funksjoner var aktive? Har hørt at det er en "kalibreringsperiode", men har hørt alt fra 50-500 km.

6
Lading av Tesla / Parkering i Kristiansand
« på: fredag 22. juni 2018, klokken 23:31 »
Hei, jeg skal være i Kristiansand i tre dager nå i sommer. Jeg lurer på om noen som kjenner byen kan anbefale et godt parkeringshus.
Jeg bekymrer meg alltid når bilen står parkert langs gaten eller i p-hus, så det jeg er ute etter er et sted eller parkeringshus med god plass og så sikkert som mulig. Forstår at det alltid er en viss risiko når man parkerer slik, men det kan jo hende det er ett sted som skiller seg ut og jeg setter pris på anbefalinger :)

7
Tesla SW og AP / Garasjeanlegg uten wifi/3G
« på: fredag 15. juni 2018, klokken 22:04 »
Hei, jeg har et spørsmål angående software-oppdateringer til Model S.
Så vidt jeg forstår er disse "push basert" og på tilfeldige tidspunkt. Oppdateringen lastes automatisk ned til ditt system og så får du opp en melding om at oppdateringen kan installeres.

Jeg kommer til å ha min Model S i en fellesgarasje uten wifi eller 3G-forbindelse.
Blir dette problematisk med tanke på software-oppdateringer?
Jeg har tolket det sånn at man f.eks. ikke kan kjøre til et sted, koble seg til wifi og "søke etter oppdateringer".

Sider: [1]