Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - GreenEyez

Sider: [1] 2
1
Model 3 / Alloygators
« på: søndag 03. november 2019, klokken 12:29 »
Satte på hvite Alloygators på min Model 3 LR med hvite seter.Sent from my iPhone using Tapatalk

2
Jepp, spørsmålet er som i tittelen. Medlemskapet er utgått. Faktura for medlemskontingent for 2. år er mottatt. Er ikke interessert i å betale for forlengelse. Syns elbilforeningens app er super for å se hvor alle ladestasjoner er uavhengig av operatør. Har fått startpakke med ny Model 3. Håpet er å unngå å betale for det andre året, ved å registrere brikken fra den nye startpakken på medlemskapet mitt.

3
Zoe / Overdra MyRenault-konto og app til ny eier
« på: søndag 26. mai 2019, klokken 23:54 »
Dere som har solgt Zoe, hvordan gjorde dere det med MyRenault-konto og app slik at ny eier kan begynne å bruke disse?

Jeg gir ikke ut påloggingsdetaljene mine. Vurderer å endre koden til en lett og enkel kode og gi det til ham slik at han kommer igang.


Sent from my iPhone using Tapatalk

4
Zoe / Hva solgte dere Zoe'n for?
« på: søndag 26. mai 2019, klokken 13:50 »
Jeg har som mange andre kjøpt Tesla Model 3, og lagt ut min Zoe til salgs. La den ut i månedsskiftet mars/april. Den lå der til annonsen utløp, uten noen henvendelser.

Markedet ble oversvømt av sånne som meg, som førte til at prisene ble dumpet. Det var en artikkel om det i Finansavisen eller DN også, om en bilforhandler som fikk halvert omsetningen sin.

Jeg er nysgjerrig på hva dere som har solgt, fikk solgt den for, evt. hvis dere ikke har fått solgt, hva dere forventer å få solgt for.

Er vel hensiktsmessig å få frem hvilken måned og år bilen er førstegangsregistrert, hvor mange km den var/er kjørt og pris.

5
Model 3 / Ikke bli snytt av Vianor for kapsler
« på: tirsdag 21. mai 2019, klokken 09:28 »
Fikk lagt om fra vinter til sommer nå. Kjørte dit uten Aero Wheel Caps på på mine 18». Forventet at de skulle levere bilen tilbake til meg enten med nye kapsler på eller lagt i bagasjerommet.

Ble ropt opp med beskjed om at bilen var klar og sto rett utafor. Satte meg fornøyd inn i bilen og holdt på å kjøre av gårde. Kom plutselig på dette med kapslene, og jammen meg var det ikke kapsler på hjula eller i bilen.

Går da inn igjen og spør han i kassa, og han sier med en gang at han skal hente. Sier også ifra til han som kom med bilen, som så ut som en manager el.l. Da sier han at det er noen som ikke vil ha de.

Forundrer meg over hva som får han til å tro at jeg ikke ville ha de? At det opprinnelig ikke var kapsler på vinterdekka? Det betyr ikke at jeg har brent og kasta de opprinnelige kapslene og ikke vil befatte meg med kapslene som hører til sommerhjula.

Så: Pass på dere som skal få utlevert 18-tommere fra Vianor, på at dere får utlevert kapslene også. Ikke bli snytt!

Og blir det forsøkt, så trykk på angry-smileyen på vei ut døra :p


Sent from my iPhone using Tapatalk

6
Model 3 / "No route found to this location" - dårlig navigasjon
« på: fredag 19. april 2019, klokken 01:09 »
Hver gang jeg plotter inn en destinasjon i navigasjonen får jeg feilmeldingen "No route found to this location". Andre som opplever dette?

Kunne ikke finne noe særlig om dette på nettet.

Enkelte adresser vil den navigere til dog. Men virker som det bare er lykketreff.

7
Model 3 / m3 vinterdekk: Nokian R3 eller ukjent Pirelli
« på: mandag 14. januar 2019, klokken 22:46 »
Nå har jeg brukt litt tid på å søke og lese meg opp her om vinterdekk til m3, men finner ikke at noen har skrevet om det jeg skal i det følgende.

Jeg fikk telefon fra Tesla med forespørsel om finansiering, hvem sitt navn den skal registreres på, vinterdekk, utleveringsmåned, utleveringssted for hjulene osv. Damen spurte om jeg ville ha vinterdekk, jeg spurte hvilke de tilbyr. Fikk alternativene Nokia og Pirelli. Så jeg spurte hva slags Nokian og Pirelli de tilbyr. Det var tydeligvis et spørsmål som damen ikke hadde fått tidligere. (Det er noen andre i forumet her som lurte på om de som blir satt til å ringe, er nye i jobben og ikke har fått opplæring). Hun sa at hun ikke forsto spørsmålet. Så jeg måtte forklare henne at du forteller meg at det er Nokian eller Pirelli jeg kan velge mellom, men hva slags Nokian eller Pirelli tilbyr du? Er det Nokian Hakkapellitta eller? Det var tydeligvis litt komlisert spørsmål, for jeg ble bedt om å vente, og så ble jeg satt på høyttaler, og fikk beskjed om å gjenta spørsmålet mitt (tydeligvis for en annen som hørte på) og etter å ha mutet samtalen, svarte hun at det var R2 først, for deretter å korrigere seg og si at det var R3. Hvilken type Pirelli vinterdekk de tilbyr, det fikk jeg ikke svar på.

Så, spørsmålet mitt: Noen som vet hvilken type Pirelli vinterdekk Tesla tilbyr til m3?

Jeg har lest her at folk er fornøyd med R3. Men føler at jeg ikke har fått foreta et reelt valg, når jeg valgte R3 fordi jeg ikke aner hva slags Pirelli de tilbyr, og jeg kan ikke finne at noen har skrevet om det på forumet.

8
Model 3 / Tesla app: Sign-In Failed
« på: lørdag 22. desember 2018, klokken 20:00 »
Prøver å logge inn på Tesla-appen, får feilmeldingen "Sign-In Failed" "There are noe products linked to your Tesla account".

Vet om andre som har bestilt m3 og kan logge seg inn på appen og se bestillingen sin.

Andre som opplever dette problemet?

9
Model 3 / m3: Oppgradert Autopilot - verdt 42000 kr?
« på: torsdag 06. desember 2018, klokken 16:30 »
Skal legge inn bestilling. Er veldig i tvil om jeg skal kjøpe oppdgradert autopilot for 42000 kr. Har ikke prøvd Tesla før.

Hva sier dere? Skal jeg bestille med?

Pro et contra:
Kommer jeg til å bruk for det? Hvis jeg skal prøve å flippe bilen, hvilken innvirkning har denne for fortjenesten jeg kan oppnå? Har allerede fått med meg at hvis jeg ikke tar det, så er distronicen gammeldags og ikke holder avstand til bilen foran. Det er kjedelig. RAV4 til fattern har automatisk avstandsholder og det er veldig behagelig. Min Zoe har vanlig dum cruise Control. Og det er irriterende å stadig justere den.

10
elbil.no og elbilforumets nettsider / Hurtigtast til dine innlegg
« på: lørdag 01. desember 2018, klokken 13:36 »
Det er en link til «Vis nye svar på dine innlegg» øverst på forsiden.

Jeg mangler en slik link/hurtigtast til «Dine innlegg», slik at man enkelt kan finne igjen sine innlegg og tråder og fortsette på de trådene og innleggene. Denne funksjonen er på tapatalk, og burde også vært her.

11
Zoe / Ladetid nå på flexilader
« på: torsdag 22. november 2018, klokken 18:27 »
Jeg satte bilen på lading i stad i -3 C. Var 33 % igjen på batteriet og den viste at den skulle bruke 3:20 t på ladinga. Laderen er en 22kW-lader. Med en gang jeg satte den på lading, begynte en vifte under bagasjerommet å dure. Hørtes nesten ut som et fly.

Før det ble kjølig i oktober, brukte den 2:20 t på å lade fra nesten tomt batteri.

Og i dag hadde den nettopp blitt kjørt 2 mil før jeg satte den på ladinga, men stått i garasje i ca. 15-30 min.

Er det virkelig slik at ladetiden blir nærmest fordoblet på 22 kW når temperaturen er såvidt under 0?

Jeg har vært på en København-tur med bilen i sommer, men dersom ladetidene blir det dobbelte når det er kjølig så….så vet jeg ikke asså.

12
Hyundai KONA / Hvor mye har du tjent på å flippe Kona?
« på: lørdag 10. november 2018, klokken 10:59 »
Hei.

Jeg er veldig nysgjerrig på dette med å flippe Kona. De som har gjort dette, hvor mye har dere tjent på det? Hva kostet det å ta ut bilen og hvor mye fikk dere solgt den for? Hva ble fortjenesten?

Jeg har spurt et par andre, men det virker som folk vil holde kortene tett til brystet...  ::)

13
Kjøpe elbil? / Hur mange el-biler og hvilke har dere reservert?
« på: fredag 09. november 2018, klokken 00:37 »
Var på vei til å kjøre ungene til skolen i forrige uke. Jeg er blitt litt bitt av basillen etter at jeg kjøpte Zoe tidligere i år. Plutselig spør 6-åringen hvor mange biler jeg har bestilt.

Og jommen meg har jeg reservert 5 stk: Tesla model 3, DS3, Porsche Taycan, Byton og Kona.

Totalt gitt 33 333 kr i rentefritt lån (men selv tatt opp rentebærende lån for å gi de rentefrie lånene  :o hehe)

Hvor mange og hvilke el-biler har dere reservert? Edit: Og hvor mye har dere da gitt totalt i rentefrie lån?

14
Zoe / Toppfart Zoe R90
« på: søndag 21. oktober 2018, klokken 02:19 »
Hei.

Testen toppfarten idag. Klarte 141 km/t i nedoverbakke, 140 rett frem. Ellers er det 96-97 km/t med ECO-knappen på.

Men sparer man noe på å bruke ECO-knappen og kjøre som en snegle på langturer? Min erfaring er at rekkevidden er like lang om du kjører i 141 eller 97 km/t, muligens 10 km forskjell.

15
Ladeplasser og ladekabler / Fortum Nordby McDonalds - bruk av norsk ladebrikke. Status?
« på: onsdag 15. august 2018, klokken 23:11 »
Jeg var på tur til København med min Zoe (https://elbilforum.no/forum/index.php?topic=40814.0

Var innom Nordby og måtte lade, fikk feilmelding hos Fortum, laderen ville ikke igang, feilmeldingen sa at jeg ikke kunne bruke appen i utlandet. På hurtigladestasjonen sto at man måtte laste ned den svenske Fortum-appen, men den er ikke tilgjengelig i norsk App Store.

Googla litt nå og fant denne: https://www.facebook.com/Fortum.Charge.Drive/photos/a.289778951178691.1073741833.289711371185449/740797792743469/?type=3&theater hvor Fortum hevder at det må bare er å bruke ladeplassen på Nordby.

Men her https://www.fortum.no/privat/lade-elbil/ladebrikke-elbil-rfid/registrere-ladebrikke-fra-elbilforeningen fremgår det at det slettes ikke er så rett frem. Rart at det ikke står noe om det på selve ladestasjonen heller, antar at det er en del nordmenn som lader der.

Man må legge inn betalingskort for at det skal funke. Får se hvordan det går neste gang jeg prøver meg der.

Inntil videre er det gratis AC-lading på hurtigladeren til Vattenfall.

Sider: [1] 2