Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - thomasez

#1
EV 6 / Recall
tirsdag 05. juli 2022, klokken 16:36
https://www.tu.no/artikler/tilbakekaller-hyundai-ioniq-5-og-kia-ev6-kan-begynne-a-trille-nar-de-er-parkert/519741

Noen som har hørt fra forhandler eller Kia om denne her?

Artikkelen sier:

> Tilbakekallingen gjelder biler produsert fra 17. november 2021 til 7. april 2022.

Men jeg tar det egentlig for gitt at 17 november kun er dato satt fordi de hentet recallmeldingen fra USA og biler for det markedet ikke ble produsert før den datoen.

Så noen som har hørt noe?
#2
EV 6 / Tilhengerfeste - noen som har sett eller fått?
tirsdag 22. mars 2022, klokken 16:26
Vi kjøpte bilen pakka som inkluderer tilhgenmgerfeste men fikk det ikke installert da de påstår de mangler ledningsnettet.

Jeg har ikke sett en eneste av bilene på Finn med tilhengerfeste og begynner lure på om de er enhørninger eller om noen har eller har sett en Ev6 med overhodet.
#3
EV 6 / Utlevering av biler
mandag 10. januar 2022, klokken 20:45
Hei.

Bilen vi har bestilt kom ifølge selger med båt rundt julaften. Den var tydeligvis ikke alene så den står fremdeles på klargjøring i Drammen.

Er det noen som har fått utlevert bil fra denne båtlasten?

Det noen spekulerer i i utenlandske fora er at Kia er trege med å levere ut biler for å sikre at de får oppgradert software og bytta noen varmepumpedeler på de som trenger det. Det gjelder visst biler produsert før 11 september. Jeg lurer på når bilene fra denne båtlasken ble produsert, men skulle jeg gjette var det etter den datoen.

Jeg er ekstremt utålmodig og hadde gitt beng i om jeg måtte inn til garantifikser, men skjønner jo at forhandler vil levere en så fulverdig bil som mulig.
#4
Skoda ENYAQ / Infotainmentpakke eller ikke?
tirsdag 27. juli 2021, klokken 18:13
Jeg lurer på om det er noe poeng med den infotainmentpakka til 7800 spenn. Prediktiv CC virker jo å være alt for unøyaktig og bruke fartsgrenser fra veier man krysser, så selv om det kan hende denne blir bedre ser jeg ikke helt poenget.

Er resten da 3 år med navigasjon? Altså, tre år for så å måtte betale noen tusen i året for å fortsette å ha denne funksjonaliteten.

På meg høres det ut som Android Auto eller Appple Carplay er mer enn nok og 7800 kroner spart.
#5
Skoda ENYAQ / Hjulstøy
torsdag 17. juni 2021, klokken 09:24
Jeg prøvekjørte en Enyaq med 21" hjul igår.

Det var skikkelig skuffende. Hjulstøyen var skikkelig irriterende og mye høyere enn Leafen på samme dårlige veien.  Det som gjorde det hele enda merkeligere var at det var mer støy på førersiden som gjorde at det var mindre støy da jeg satt i passasjersetet.

Prøvde en id4 også med 21" på samme veien og den var noe bedre, men fremdeles uaktuellt høyt.

Begge hadde panorama/soltak men det var ikke der støyen kom fra.

Må få prøvd med 19", men at noen i det hele tatt vurderer 21" forstår jeg overhodet ikke.
#6
Leaf 2018- 40kWt og 62kWt / Vindusviskerne
mandag 04. februar 2019, klokken 20:32
Heihei.

Er det bare min Leaf som er rar eller er virkelig viskerne, spesielt på førersiden helt ubrukelige? Jeg renser dem for snø og is før jeg kjører og etter et par minutter klarer den ikke å viske bort noe som helst på store områder av frontruta.

Kombinasjonen viskere nedenfor varmeutløpet foran og veldig lite gummi er det jeg tror er grunnen til dette. Men Leaf har eksistert i så mange år nå at jeg ikke forstår at det skal være så dårlig fremdeles.

Eller er dette velkjent og svar er "Kjøp vindusviskere fra ...."?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA