Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Pingle

Sider: [1]
1
Audi e-tron / Kjøpsstoppere Etron - ut fra visning av bilen.
« på: Tirsdag 13. November 2018, klokken 09:22 »
De fleste av oss på reservasjonslisten har nå rukket å få se bilen.
Mange av oss har hatt store forhåpninger, regnet med at dette var elbilen for oss, og hadde vel egentlig kjøpt den usett ut fra konseptbilen.
Likevel har en del av oss kastet inn håndkledet, ikke ut fra manglende utbygging av ionity, men ut fra "detaljer" som har blitt for drøye å svelge.
Jeg tenker dette som en sjekkliste for nye kjøpere, som i motsetning til meg kan finne ut at denne flotte bilen kan være noe for dem, eller kanskje kan finne ut hvorfor de bør holde seg unna.
Rekkevidde og ionity vs superchargers er knapt presentert under visningen, og kan med fordel holdes unna.


Mine to eksempler:
- Svært knapt midtsete, hvor en voksen får vondt bak pga beltefestene (avstand målt til 24,5 cm), og barneseter vanskelig går inn. Relevant om man har behov for at en voksen sitter bak, eller tre barneseter.
- Knapp bagasjeromsplass, som ligger mellom Q5 og A6/passat i størrelse.
At (øyemål) ca 1/4 av volumet ligger under gulvet gjør at disse 600 literne er i minste laget. (Akseptabelt for meg, men ikke akseptabelt for min bedre halvdel, siden vi alt har passat).

Sider: [1]