Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Vegar Beider

Sider: [1]
1
Audi e-tron / Forsinkelse?
« på: Mandag 19. November 2018, klokken 19:27 »
Referer til dagens e-post fra Audi Norge:

For deg med tidlig kønummer, kan du forvente å bli kontaktet angående lanseringsmodeller mot slutten av desember. Har vi ikke kommet i kontakt med deg etter at vi har forsøkt å ringe deg gjentatte ganger og sendt epost, er vi nødt til å la muligheten gå til neste kunde på reservasjonslisten.

Offisiell salgsstart er planlagt like over nyttår. Din forhandler kontakter deg basert på ditt kønummer. Vi vil komme med mer konkret informasjon rundt salgsstart når det nærmer seg.


Er det noen annen måte å tolke dette på enn at bilen er forsinket?
Regner at at salgsstart = bestilligstidspunkt. Det var tidligere i siste halvdel av november. Nå er det "like over nyttår". Ved ala carte spesifisering betyr det leveranse aller tidligst i siste halvdel av mars.

Kjenner jeg begynner å bli drit sur nå, beklager. Men det har vært så mye løfter og skryt fra Audi Norge, og alt de leverer er skuffelse på skuffelse. Dårligere spesifikasjoner og høyere pris enn skissert, nå også senere leveranse. Sa de ikke at ingen skulle bli skuffet, og alle ville bli imponert? Jeg føler det veldig motsatt akkurat nå. De har så langt lagt listen høyt, og utelukkende revet.

"De første bilene kommer mot slutten av 2018" var lenge løftene. Da var det også snakk om kundebiler. Så var det "Kundene får sine biler rett over nyttår". Nå kan de bestilles "rett over nyttår". Hva er det, før påske?

Vel, Audi er i alle fall i ferd med å være like gode som Tesla på én ting, nemlig brutte løfter.   :(

2
Audi e-tron / Artikkel i Spiegel - Bare 85 kWh?
« på: Fredag 10. August 2018, klokken 10:57 »
En fersk artikkel som handler om Pikes Peak i det tyske Spiegel hevder at e-tron bare har 85 kWh kapasitet netto (95 kWh brutto). Kan dette virkelig stemme? I så fall blir jeg fryktelig skuffet!

http://www.spiegel.de/auto/aktuell/audi-e-tron-im-test-wer-bremst-gewinnt-a-1221856.html

Sider: [1]