Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Eerik

#1
Model S 2013 - 2022 / Navigasjon som "låser" seg
fredag 10. august 2018, klokken 13:46
Jeg har en modell S fra november 2017. Jeg har opplevd ca 5 ganger siden da at navigasjonen har låst seg. Dvs at den viser at bilen er et sted den ikke lenger er, trolig der den sist hadde gps-signaler, eller siste sted bilen var før navigasjonen «låste» seg. Jeg får ingen beskjed om at den har mistet gps-signaler eller at noe er galt. Og alt annet ser også ut til å fungere fint, for eksempel lage reiserute, zooming, trafikk/kø-oversikt osv.

Jeg har prøvd: Gå ut av navigasjonsskjermen og inn igjen, restarte begge skjermer, gå ut av bilen og låse og så komme tilbake, m.m. men ingenting har hjulpet. Det eneste som hjelper er egentlig å vente skikkelig lenge (til neste dag), da funker det alltid fint igjen.

Noen andre som har vært borti noe lignende?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA