Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Discoking

#1
Kia Soul EV / Skinnkvalitet i Soul
fredag 23. mars 2018, klokken 18:26
Lurer på om noen andre her inne har reagert på skinnkvaliteten i sin Kia Soul, eller om det har skjedd noe galt i fargingen av vårt skinn, for jeg er svært misfornøyd.

Vi kjøpte en ny 2018 modell i starten av året, og allerede har vi slitasje på skinnet. Først og fremst rattet. Det er riper her og der på det allerede...!

Hverken jeg eller samboer har ringer eller skarpe negler, men det ser ut til at glidelås på jakkene kanskje har kommet borti ved inn/utstigning av bilen. Har aldri opplevd tilsvarende slitasje på tidligere biler før de har gått hvertfall 200.000km.

Den andre slitasjen er på sideputen i førersetet, på den "pipen" som går rundt hele seteryggen. Vi sleper ikke akkurat ryggen mot setet hver gang vi går inn og ut, så dette synes jeg er veldig spesiellt at det skal bli slitt så fort!  :-1:

Hva sier folket?
#2
Hei godtfolk  :)

Vi har nettopp kjøpt en 2018-modell Soul Exclusive. Vi digger bilen rått, men oppdaget at vi ikke fikk slått på setevarmerne bak. Er det noe triks med dette, eller kan det være at de har glemt å kode bilen for setevarmere bak mon tro?  ???

Knappene er der naturligvis siden dette er en Exclusive, men altså ingen respons når jeg trykker på dem. Sjekket også i sikringsboksen, og 20A sikring til varmeseter bak er på plass...
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA