Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - e-tron owner

Sider: [1]
1
Audi e-tron / Dårlige baklykter på Audi??
« på: Tirsdag 25. Februar 2020, klokken 12:10 »
https://teknikensvarld.se/audi-bakljus-tal-inte-biltvatt/

Noen som har opplevd dette på e-tron enda? Jeg hadde samme problemene på e-Golfen min. De krakkelerte, og sprakk. Verkstedet prøvde seg på at det var vaskemidler som inneholdt løsemiddel, men det godtok jeg ikke. For meg så det mer ut som om at det oppstod dynamiske spenninger i lykteglassene, da det var plasten som separerte seg. Virker som om at limet er for stivt/hardt, og ikke beveger seg i takt med glassene grunnet temperaturendringer, men den følge at plasten separerer seg, som vist på bildet nedenfor.

2
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / SOLGT, Kan slettes
« på: Torsdag 16. Januar 2020, klokken 21:49 »
SOM NY!!! TOPP-utstyrt og velholdt e-golf selges, grunnet overgang til 4x4. Denne er NORSK, med utstyr slik som varmepumpe.
Dersom du bestiller bilen med denne utstyrskombinasjonen i dag, koster bilen pr. 12.01.2020 kr. 354 000,-. Her er det vesentlig mer utstyr enn Eksklusive-modellen Møller nå har kampanje på. Det eneste jeg ikke bestilte var deaktiverbar utvendig lyd, og dynamiske blinklys bak.

Jeg kjøpte til utvidet fabrikk garanti, 5 år eller 150 000 km, så her er det igjen 3,5 år, eller 118 000 km med garanti, så her er det i praksis ingen risiko.
Bilen var på 30 000 km service 27.11.2019.

Bilen er kun håndvasket, og maskinpolert av meg vår, og høst. Lakken er beskyttet med SwissWax Shield.

Jeg har, på sommerføre og gunstige forhold, klart å kjøre hele 240 km, med 40 km i rest-rekkevidde.

Bilen har airbager i baksetet, noe mange av bilene her inne ikke har. Bilen har Dynamiske Adaptive full-LED hovedlykter. Disse er helt fantastiske, da du i praksis kjører med fulltlys hele tiden, og bilen bare blender ut bilen som kommer i møte, eller ligger foran deg. Bilen har også Adaptiv Cruise Control (ACC), og holder dermed konstant innstilt avstand til bilen foran, uavhengig av farten. Den har Premium telefonpakke, noe som gir muligheten til å ha eget data-SIM, slik at bilen er Online. Dette gir sanntids trafikkmeldinger og trafikkforhold, samt status på offentlige ladestasjoner langs veien. Det åpner også for muligheten til å oppdatere kartverk direkte i bilen ,uten å sette dette opp via delt internett fra mobil. GPS'n dirigerer deg også i alternative rutevalg, dersom trafikkforholdene tilsier dette.
Jeg lar bildene tale for seg, utover det som er beskrevet her.
All sunn og økonomisk fornuft skulle tilsi at jeg beholdt denne bilen ,da det er en fantastisk bil å kjøre, samt gir et utrolig økonomisk bilhold.
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=167597706

3
e-tron Sportback / Lanseres natt til 20. november
« på: ſøndag 17. November 2019, klokken 13:22 »

Sider: [1]