Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - eJoker

Sider: [1]
1
Avansert: Konvertering til elektrisk / Audi A2 elbil konvertering
« på: Fredag 05. Oktober 2018, klokken 01:17 »
Hei,

jeg skal bygge om en gamle Audi A2 til elbil. Bilen er og blir tysk registrert, til jeg får den godkjent av den tyske TÜV. Ombyggingen skjer i Stavanger område fra november av, så hvis noen er interessert til å se den en gang, så bare ta kontakt.
Ideen er at den får Tesla-moduler som batteri. Eksakt hvor mange moduler jeg får inn der vil jeg se i november når jeg har bilen demontert. Motor- og controllertype/størrelse velges etter spenningsnivå av det endelige antallet av Tesla-moduler.
Prosjektet er tenkt som et øvingsprosjekt for ombygging av min gamle Volkswagen T3 campingbil. Det er fortsatt usikkert hvis jeg importerer Audien til Norge etter jeg er ferdige, eller hvis broren min i Hamburg får den til slutten.

Jeg får hjelp fra flere i Tyskland som har gjort dette før, men jeg håper at jeg kan stille spørsmål her også hvis jeg ikke blir klok av all disse ledningene...   8)

Hilsen, Stephan

Sider: [1]