Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Larsebass

Sider: [1] 2
1
Tesla SW og AP / Beste usb-stick for Tesla med MCU1
« på: Tirsdag 03. August 2021, klokken 17:38 »
Hei,

Etter at min forrige usb-stick tok kvelden og enda en jævel har smelt døra inn i Teslaen, lurer jeg på hva som er den mest pålitelige lagringsløsningen for sentrymode for en Tesla med MCU1.

Både memory stick og andre løsninger er interessant!

2
Model X / Luftfjæring vil ikke være i høy/veldig høy-modus
« på: Onsdag 26. Mai 2021, klokken 14:58 »
Hei,

min TMX vil ikke være i høy/veldig modus, selvom jeg snegler meg avgårde i 5-10km/t. Jeg hadde bilen inne for noe annet tidligere i år, og kommenterte dette også.

I service-rapporten står det at den senkes automatisk ved visse hastigheter, men det må vel være mulig å kjøre mer enn 30 sekunder i 10 km/t på very high? Eller har jeg misforstått noe?

(TMX75, 2018, ca 70k km)

3
Model X / Hanskerom vil ikke åpne seg på TMX 2018
« på: Torsdag 29. April 2021, klokken 14:49 »
Hei,

jeg klarte nok å legge noe forkjært i hanskerommet og nå vil ikke hanskerommet på TMX-en åpne seg. Jeg hører tydelig at det skjer noe når jeg trykker inn knappen, men det sitter bom fast.

Venstre hjørne oppe stikker litt ut. Noen som har noen råd om hvordan man kan gå frem? Eller er det bare å bestille servicetime?
4
Model X / Parkeringslys
« på: Torsdag 05. Mars 2020, klokken 15:35 »
Fare: Mulig dumt spørsmål!

I min gamle bil så vridde jeg på lyshendelen slik at jeg fikk parklys når jeg satte bilen i veikanten i mørket. Dette for å gjøre mennesker mer synlig rundt bilen. Hvor er dette på Model X?

5
Model X / Passasjerdøra foran vil ikke åpnes.
« på: Torsdag 10. Oktober 2019, klokken 18:36 »
Hei!

Passasjerdøra foran har plutselig sluttet å åpne seg ved hjelp av nøkkel og MCU, og heller ikke utenfra. Det eneste som hjelper er et par drag i håndtaket på innsiden.

Det virker som om den ikke klarer det første spranget og lager en del bzzzzzt-lyder. (I mangel av video.)

Noen som har erfart det samme?

6
Model X / Vibrasjon i Model X mellom 50 og 60 km/t
« på: Mandag 10. Juni 2019, klokken 15:20 »
Hei,

bilen vibrerer noe mellom 50 og 60 km/t og da ikke bare ved akselerasjon, men også ved konstant hastighet. Er det dekk som ikke er balanserte eller noe annet? Min kunnskap om dette er lik 0. :)

7
Model X / Visning av traction control, antispinn o.l.
« på: Onsdag 02. Januar 2019, klokken 11:00 »
Hei,

er det noen som vet om TMX viser noe symbol når antispinn eller traction control er aktivt? Jeg hadde det på min forrige bil, og det var kjekt som en påminnelse om at nå er det veldig glatt. Jeg tror ikke dette vises, men det er jo mulig at veigrepet er så fantastisk på TMXn at det ikke har vært nødvendig hittil. :)

8
Tesla SW og AP / Fin peis
« på: Torsdag 20. Desember 2018, klokken 14:37 »
Men hvordan får man skrudd den av? Skal på langtur og selvom jeg har gått ut og inn av bilen, låst og åpnet igjen så er den lavla peisen der på MCU.

Kort sagt: Hjelp!

9
Lading av Tesla / Takk Gud for superladere
« på: Fredag 14. Desember 2018, klokken 19:23 »
To ganger i høst har jeg basert meg på andre ladere enn Tesla og da 22KW fra Fortum.

Aldri igjen: De var enten ute av drift eller plunder med mye stopp/start av lading. Hver eneste gang ville en omvei via en SC ha gitt kortere tid brukt og mindre stress. (Selvom det virker rart å kjøre om Lier fra Fornebu til Fredrikstad eller fra Gardermoen via Nebbenes til Fredrikstad.)

(Jeg mangler gjerne to mil i retur fra Gardermoen eller Oslo hvis bilen har stått lenge uten lading.)

10
Model X / Julebulken unnagjort
« på: Fredag 07. Desember 2018, klokken 17:43 »
Noen andre som har byttet speil på X-en i Østfold, Oslo eller Akershus? Fikk et klokkerent treff på garasjeveggen i det jeg rygget inn, og nå må det byttes. Forsikringsselskapet sier jeg kan godt velge verksted selv. Har vurdert InAuto.

Noen andre anbefalinger?

11
Model X / Model X med inkludert 2-årig serviceplan
« på: Mandag 19. November 2018, klokken 17:01 »
Hei,

pga treg levering fikk jeg to års service "på kjøpet." Er det noen andre som erfaring med å utvide denne til 3 eller 4 år? Hvor mye betalte du?

12
Tesla / Parkering av Tesla i København
« på: Fredag 27. Juli 2018, klokken 15:46 »
Hei,

jeg tenkte meg en tur til København med lånebilen (Model S85) og lurte på om noen ville anbefale et sted i København å parkere bilen. Ser for meg å sette fra meg bilen på fredag og hente på søndag. Det er fint med lading, men det viktigste er at det ikke koster skjorta og er trygt (parkeringshus.) Gjerne i sentrum av København, nøyaktig hvor er ikke så farlig.

Noen tips?

13
Bestilling og levering / Sommerdekk
« på: Fredag 13. April 2018, klokken 21:11 »
Noen som har fått bil i vinter og som har fått sommerdekk? Ikke jeg her i Fredrikstad, i alle fall. Har prøvd å ringe delivery hele uka, men kommer rett og slett ikke igjennom.

14
Model X / Hva bruker dere for å vedlikeholde utvendige plastpaneler?
« på: Mandag 09. April 2018, klokken 12:35 »
Hei,

hva bruker dere for å vedlikeholde plastpanelene (eller hva det er) nederst på bilen? Kan man bruke poleringsvoks eller er det noe annet som gjelder? Lurte på å behandle panelene grundig og så legge en folie av et eller annet slag på dem.

15
Lading av Tesla / Østfold - Tyin med Model X75D
« på: Lørdag 06. Januar 2018, klokken 22:32 »
Jeg er nå over i siste stadium av «Buyer’s remorse»/bondeanger: Jeg kjører Fredrikstad - Tyin 4-5 ganger i året og sliter litt med å finne en god ladeplan. Dette er min første elbil, og jeg lurer på om jeg burde valgt en X100.

Det er ikke mulighet for lading ved hytta på vinteren, så jeg lurer på om den beste løsningen er å lade ganske høyt opp på Nes og så lade opp med Chademo på Tyinkrysset før man parkerer bilen.

I utgangspunktet hadde jeg håpet at regenerering i nedoverbakkene når man skal hjem kunne øke rekkevidden, men ettersom jeg har skjønt nå er det ikke videre med regenerering før batteriet er varmt?

Sider: [1] 2