Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - HowieX

Sider: [1]
1
Model X / Mild vibrasjon/knitring ved skarp venstresving
« på: Tirsdag 17. Juli 2018, klokken 01:39 »
Jeg har akkurat vært på min første bilferie med X'en. Ikke veldig lang tur, men rundt 900 kilometer ble tilbakelagt rundt omkring i fjellnorge, og X'en er virkelig en optimal familebil for oss. Famile på fire, pluss hund i bur var selvfølgelig null problem. Imidlertid har det kommet en lyd/vibrasjon ved skarpe venstresvinger i lave hastigheter. Lyden virker nesten å komme fra ventilasjonslukene, og når svingen er over fortsetter en slags knitring i noen sekunder, før det forsvinner. Det er mest merkbart ved sving til venstre, men muligens er det noe lyd også ved høyresving, men mye mindre. Noen som aner hva dette er? Bilen er levert i desember 2017, og har rullet 12000 km.

2
Model X / Klima tappet strøm på Gardermoen
« på: Onsdag 28. Mars 2018, klokken 00:25 »
Befinner meg i Køben, og parkerte min X på Gardermoen med 200 km på batteriet på søndag morgen. Skulle vært plenty for å få oss tilbake til Drammen på onsdag kveld. Klima fant imidlertid på at bilen trengte litt varme (  :o), og plutselig fikk jeg beskjed om at klima hadde skrudd seg av pga lavt batterinivå. Hva gjør jeg nå? Har ikke chademoadapter. Grunnen til problemet ligger jo i bilens merkelige trang til å slå på klima i tide og utide, så egentlig burde Tesla løse problemet for meg, eller hva? Jeg har forresten ikke på smart conditioning eller hva det heter. Råd?

3
Model X / Bil bråker ved oppstart lading
« på: Fredag 12. Januar 2018, klokken 12:03 »
En kollega med ny X opplever at bil bråker (høres ut som vifter som begynner å gå) når han plugger inn ladekabel. Noen som har erfart lignende/vet hva som er problemet?

Sider: [1]