Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - BH

Sider: [1]
1
Tesla / DNB finasiering
« på: Fredag 02. Februar 2018, klokken 12:54 »
Vi har valgt å benytte oss av Tesla sin finansiering gjennom DNB som har en flytende rente på 0.25% rente pluss omkostninger. Dette er for vår del helt topp men jeg lurer på hvordan avtalen mellom DNB er og om dette kan endre seg? Grunnen til at jeg lurer på dette er at jeg ble oppringt av DNB som lurte på om jeg ville tegne avdragsforsikring og kunne fortelle at det bare kostet 6.45% av det måtelige beløpet. Dette takket jeg pent nei til, da jeg har pant i bilen og anser det som sikkerhet nok.
Dette blir vel det samme som at du betaler inn 6,45% på hele lånesum inkludert renter. Da blir jo hele finansieringen fryktelig ugunstig. Noen andre som har opplevd det samme?Sent from my iPhone using Tapatalk

2
Bestilling og levering / Utlevering og sjekk TMX75D
« på: Fredag 08. ſeptember 2017, klokken 09:02 »
Utlevering og sjekkliste. Har ein del spm rundt dette som ikkje Tesla burde svare på så eg prøver forum her
Skal hente ein TMX75D 6 seter i slutten av oktober og har satt opp Drammen som utleveringspunkt (som sikkert mange andre)
Bilen skal til Sogn, men valgte Drammen for det er den plassen vi kjører oftast forbi då me har mykje familie i Telemark. (fikk inntrykk av at utleveringpunkt og evnt reklamasjon burde være same plassen)
- Finst det noken sjekkliste ved overtakelse?
- Lakkforsegling eller foliering, trengs dette?
- Vil det være plass til vinterdekka og fam på 4 i bilen ved utlevering?
- Er bilen lada ved utlevering, erfaring på dette?

Kan velge Ålesund eller Bergen og da det er kortere tur, men eg er omtrent aldri i Ålesund. Bergen kan eg godt velge men det er litt unaturlig for min del. Noken som har erfaring å dele der?

Vil helst sjekke bilen grunding og ikkje overta før den er slik den skal, da det er en lang tur til servicepunkt og småting neppe blir utbedra uten på service.
Sider: [1]