Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - El Pastor

Sider: [1]
1
Model X / Plassering av bombrikke
« på: Torsdag 04. Januar 2018, klokken 23:19 »
Noen som har en lur plassering som ikke innebærer speil eller frontrute?

2
Model S / Passasjerdør kan ikke åpnes fra utsiden
« på: Tirsdag 19. Desember 2017, klokken 17:45 »
Har en loaner hvor passasjerdøren plutselig ikke vil åpne seg fra utsiden. Åpner seg som normalt fra innsiden. Noen som har vært borti det før og kan dele tips og triks for å fikse det, eller må den på service?

3
Tesla / AP 2.5 - noen som har konkret info?
« på: Onsdag 16. August 2017, klokken 17:26 »
Ser at alle refererer til denne artikkelen: https://electrek.co/2017/08/09/tesla-autopilot-2-5-hardware-computer-autonomous-driving/
 
Og dette sitatet:
"The spokesperson also said that all Model S, Model X, and Model 3 vehicles being ordered today come with the new hardware."

Forstår da at folk har tolket det til at alle biler bestilt etter denne artikkelen dvs 9 august har denne oppgraderingen. Dette kan jo også tolkes som at alle biler som bygges etter denne datoen får dette. Har selv en X - bekreftet før denne datoen - men fortsatt ikke i produksjon, og er veldig nysgjerrig på om denne har AP2 eller 2.5. Selger vet ingenting, og sier at "dette har de ikke hørt om" osv. Noen som har fått skriftlig beskjed av Tesla om hvordan dette fungerer? Forstår at det er en relativt liten oppgradering, men er jo fortsatt interessant for oss som har biler i bestilling. Anyone?

EDIT: interessant teori - https://teslamotorsclub.com/blog/2017/08/15/the-model-3-needed-new-ap-hardware-but-not-for-the-reason-everyone-thinks/

Sider: [1]