Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Spajderman

#1
Polestar 2 / Ingen varmepumpe på Polestar 2
torsdag 24. oktober 2019, klokken 17:01
Flere har i dag fått bekreftet på e-post fra Polestar at det ikke vil bli varmepumpe på Polestar 2. Hvor mye har dette å si for rekkevidden, spesielt på vinteren?

Legger ved et bilde som ble lagt ut på Polestar Owners Group Norway på favebook med informasjon om oppvarmingsløsningen, noen som kan si noe om dette og evt. hvordan det er i forhold til Tesla og andre biler uten varmepumpe?
#2
Hyundai KONA / "Affordable Electric car of the year 2018"
onsdag 04. juli 2018, klokken 14:58
Autoexpress har kåret Kona Electric til "Affordable electric car of the year 2018"! Konkurransen var blant annet nye Leaf og e-Golf som ble "Commended". Se link:

http://www.autoexpress.co.uk/hyundai/kona/103938/affordable-electric-car-of-the-year-2018-hyundai-kona-electric

De har også testet den, konklusjonen er 4,5 stjerner av 5 mulige!

http://www.autoexpress.co.uk/hyundai/kona/103973/new-hyundai-kona-electric-2018-uk-review#3
Hyundai KONA / Lett å selge Kona?
lørdag 17. februar 2018, klokken 00:44
Hei!

Vi står på liste til Hyundai Kona, såpass høyt oppe at vi er nokså sikre på at vi kommer til å få bil på første levering. Det blir vår første el-bil og vi liker den veldig godt, men ser at det kan bli en utfordring med innvendig plass.

Vi har sett på Kia Niro også, som jo har noe større plass, men vi liker begge Kona best, i tillegg vil vi få den levert minst et halvt år tidligere enn Niro.

Spørsmålet er, om vi tar ut Konaen og så finner ut at den blir for liten, vil det da være grei skuring å få solgt den igjen etter noen få måneder uten å tape så altfor mye penger, og så gå for en Niro? Ser jo at etterspørselen etter elbiler er enorm for tiden, men jeg er ikke så bevandret i elbilens verden, så jeg søker hjelp fra andre mer erfarne krefter her inne.

På forhånd takk for alle svar.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA