Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - storeulv

Sider: [1]
1
Jaguar i-Pace / Prøvekjøring
« på: onsdag 07. august 2019, klokken 09:28 »
Prøvekjører en HSE First Editiion nå og har registrert at det er en slags "trikkelyd" fra hjulene ( ? ). Først tenkte jeg at hjullagrene var gåene, men det virker ikke spes sannsynlig etter snaut 10' km.

En annen sak er at det er nokså dårlig lyd til å være et premium-anlegg. Mellomtonen er nesten fraværende og justeringsmulighetene er svært begrenset. Kun bass, diskant, basshøyttaler og så velge Meridian, Dolby eller DTS.

Samsvarer det med andres erfaringer?

Ellers liker jeg setene, kupèen og hvordan bilen ligger på veien, men de to tingene over her er litt skuffende.

2
e-Golf / Car-net i bilen
« på: mandag 29. januar 2018, klokken 06:54 »
eGolf FL 2018
Det finnes et menyvalg i bilen som heter Car-Net, men bak det menyvalget skjer det lite annet enn at jeg får en feilmelding: "Feil: Car-Net"

Dette er uavhengig av om jeg har bilen koblet til nett eller ikke. Noen andre som har samme opplevelse?

Det er også sånn at jeg har en VW-menyknapp i displayet når jeg bruker CarPlay, men når jeg trykker på den kommer jeg bare tilbake til der jeg kan velge Apple CarPlay. Det blir jo nesten som i ordboken som skal beskrive ordet "rekursiv" og så står det "rekursiv  --   se rekursiv"

3
e-Golf / Blindsonevarsler slår seg av
« på: tirsdag 19. desember 2017, klokken 08:45 »
Har en 2018-modell som ble levert nå i september og sliter med å få blindsonevarslingen til å være permanent på.

Jeg kan slå den på via rattbetjening og via meny, men den er så godt som alltid avslått neste gang jeg setter meg i bilen. Frem til nå har vi kun brukt én nøkkel, så det er neppe bytte av brukerprofil som er problemet...?

Noen som har tips?

4
e-Golf / Varmetråder i sidespeil?
« på: torsdag 19. oktober 2017, klokken 09:43 »
Sikkert et NOOB-spørsmål for de mer erfarne her inne, men i min eGolf FL som jeg fikk levert nå i slutten av september finner jeg lite eller ingen info om hvorvdt sidespeilene er oppvarmet. Jeg ser heller ingen synlig effekt når jeg slår på varmetrådene i front/bak-ruten, i alle fall ikke på de snaue 5 minuttene det tar å defroste begge rutene.

Det ER varmetråder i speilene håper jeg? Hvor er i så fall bryteren?

Sider: [1]