Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - koltor

#1
BMW i3 / Steinsprang i front - noen med tilsvarende erfaring?
torsdag 04. oktober 2018, klokken 12:40
Hei folkens

Sist jeg polerte bilen la jeg merke til at det var et urovekkende høyt antall steinsprang i front, spesielt på panseret. Bilen er kjørt knappe 18 000 km på et drøyt år, så det er 1 vintersesong inkludert. Bortimot alle kilometerne er tilbakelagt på veier i og rundt Oslo, så det er ikke typisk område for strøing av sand.
Min antagelse er at den forholdsvis myke plasten under lakken bidrar til at den rett og slett tåler mindre.

Til sammenligning hadde min 3 år gamle 1-serie betydelige færre steinsprang etter 45 000 km med samme kjøremønster, og med tanke på at dette er en leasingbil frykter jeg krav om full omlakkering av panser når den tilbakeleveres.

Noen som har lagt merke til noe lignende?

#2
BMW i3 / Skurring i høyttaler(e)?
tirsdag 30. januar 2018, klokken 23:28
Hentet ut min bil i august, og etter litt tid merket jeg at det skurret/kom ulyd fra én av høyttalerne i bilen. Dette er en fully charged, så den har HK-anlegget.
Jeg tenkte først at det var tilfeldig, men det var det ikke. For å forsøke å forklare lyden høres det ut som en forvrengning som skjer kun i et smalt frekvensområde. Det høres veldig godt når det er prating på radioen, og omtrent uavhengig av volum. Ved musikk er det bortimot umulig å høre på grunn av så mange andre samtidige lyder.
Hadde bilen inne hos Bavaria, hvor de sa at de hadde funnet feilen og byttet høyttaler, men øyeblikkelig etterpå hører jeg den samme feilen.

Skal tilbake til Bavaria om et par uker angående dette, og de er foreløpig ytterst imøtekommende, og jeg er egentlig interessert i å høre om det er noen andre her inne som har opplevd noe tilsvarende i sin i3?
#3
BMW i3 / Modifisere vindusspylerne?
fredag 17. november 2017, klokken 07:59
Er det noen som har gjort noe med vindusspylerne (til frontruta) for å forbedre "spredeevnen"?

I hastighet, og spesielt over 45-50 km/t er de jo katastrofalt dårlig. All spylervæsken ender opp på nedre halvdel av ruten, som gjør at viskerbladene bare drar drit frem og tilbake på øvre halvdel. På sikt vil nok dette føre til riper i ruten.
Utfordringen ligger nok i avstanden fra dyse til øvre halvdel av frontruten, men det hadde vært interessant å vite om noen har noen lure triks i ludo for å forbedre det  :)
#4
BMW i3 / Maraton edition - fjerne emblemer
onsdag 21. juni 2017, klokken 09:10
Er det noen som har bestilt og mottatt en Maraton Edition?
Min lander tidlig august, og jeg undrer på om de Maraton-emblemene ved speilene og bak er lett å fjerne uten å etterlate merker. Noen med erfaring på dette? Antar de ikke er like "fabrikkmontert" som de andre standardemblemene på bilen, så jeg håper det er mulig å fjerne.

Kanskje litt jålete, men det kosmetiske er viktig for meg når det kommer til bil  8)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA