Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Tafsern

#1
bZ4 / *HANDS ON* 2023 Toyota bZ4x XLE
fredag 21. januar 2022, klokken 23:22
#2
Skoda ENYAQ / Klimaanlegg påslått under hurtiglading
mandag 24. mai 2021, klokken 07:55
Noen som har peiling på om det er mulig å ha på klimaanlegget når kan hurtiglader, eller må man enten sitte å fryse eller svette avhengig av årstiden?
#3
e-Golf / Car-net og avgangstid
tirsdag 04. april 2017, klokken 10:40
Hei

Jeg er rimelig fersk når det gjelder Car-net appen, og i den forbindelse lurer jeg litt på e-styring og avgangstid.

Når jeg plugger i laderen og deretter angir en avgangstid så trodde jeg i utgangspunktet at den skulle stoppe å lade for deretter å starte slik at den er ladet til angitt styrke og tidspunkt for avreise. Hos meg bare fortsetter den å lade uavhengig av hvilket tidspunkt jeg setter.

Er det noe jeg ikke vet eller gjør feil? Benytter foreløpig Schukokontakten i påvente av "veggboks".
#4
Hei

Lurer litt på dette. Er det nødvendig å ta ut schuko-ladekabelen når den ikke står i bilen? Sett at jeg lader over natten, og tar kabelen ut av bilen på morgenen. Må jeg også ta ut støpselet, eller kan denne stå i uten problemer?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA