Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - stiglj

Sider: [1]
1
Kjøpe elbil? / Model S 60 eller Hyundai Kona
« på: Fredag 20. April 2018, klokken 13:21 »
Ikke helt sammenlignbart, men..

2014 Model S 60 mot nye Hyundai Kona. Stor forskjell i størrelse og komfort. Det taler til fordel for Tesla'n, men Kona er helt ny med i hvert fall 100 km lenger rekkevidde. Det er dog en liten bil, og tenåring begynner å bli lang. Har tenkt å ha bilen i 5-6 år.

Vi har også en i3.

Noen gode råd?

2
Kjøpe elbil? / Ioniq i 1 år eller Ampera-e i 3-5 år?
« på: Tirsdag 25. April 2017, klokken 11:26 »
Noen tanker?

Kan få begge levert nå i sommer. Lease Ioniq i ett år og gå for nyere/annen modell om et år, eller kjøpe/lease Ampera-e og heller bytte ut vår i3 (gen.1) om 1 - 3 år?

3
Kjøpe elbil? / Bytte fra Ampera-e til Ioniq
« på: Onsdag 22. Mars 2017, klokken 08:21 »
Jeg vurderer å bytte bestilling fra min nåværende bestilling av en Opel Ampera-e til Hyundai Ioniq. Det handler slik jeg ser det om å bytte fra rekkevidde til mer komfort,teknikk og større bil. Kjører daglig 80 km tur/retur Larvik/Nøtterøy pluss litt kveldskjøring. Skal bytte en dieselbil og bli helektrisk med en i3 og en Ampera-e/Ioniq.

Kjører av og til til Oslo/Gardermoen og av og til en runde i Sverige. Ellers så kan jeg låne stor bil med hengerfeste når det trengs.

Har også 2 hunder som av og til er med på tur. Golden Retriver.

Grunn til at jeg spør her er for å få nye synspunkter. Har sittet i begge bilene. Hyundaien er lavere, men bedre plass for meg som er 187 cm og ikke av de smaleste. Amperaen gir kanskje bedre andrehåndsverdi pga rekkevidden, men vi kan eventuelt bytte i3'en om 1 år eller 2 i det som da er et bedre valg.

Setter pris på alle innspill!

Sider: [1]